Szájbarágós lecke politikai kesztyűbáboknak. Figyelj, Márki-Zay!

2021. október 26. 12:41

Az ellenzéki térfélen a királycsináló Gyurcsány Szemkilövető Ferenc.

2021. október 26. 12:41
null
Rákay Philip

„SZÁJBARÁGÓS LECKE POLITIKAI KESZTYŰBÁBOKNAK. FIGYELJ, MÁRKI-ZAY!

Karácsony Méhpásztor Gergely a napokban interjút adott a Jelennek, amiben – legalábbis a Telex átirata szerint, mert valljuk meg, nincs az az ember, aki végig tudná szenvedni ezt a nyekergést – a következőket mondja:

»Amikor ezen a ponton a riporter konkrétan rákérdez, hogy ezek olyan fenyegetések-e, amik arról szólnak, hogy Karácsony nem lesz többet főpolgármester, akkor a politikus azt válaszolja: „Hát például, igen. Nem arról van szó, hogy jövő héten leszavazzunk valami piszlicsáré előterjesztést, hanem hogy akkor majd beszélünk, meg felbontjuk az egészet. De hát ezek jönnek-mennek, én ezeken mindig mosolygok« 

Fordítsuk le, pontosan mit is vallott be töredelmesen Gergely:

Az ellenzéki térfélen a királycsináló Gyurcsány Szemkilövető Ferenc. Megválaszthat bárkit, a legnagyobb frakciója neki van, tehát a reggeli kávézáson kívül mindenben ő dönt.

Ha nem azt csinálod, amit Feri mond, bármikor levehet a sakktábláról. És ezt Feri keményen tudomásodra is hozza, ha úgy alakul a helyzet.

Karácsony ezeken ugyan bárgyún mosolyog, de végül mégiscsak becsicskul, mert persze főpolgármester szeretne maradni. És hogy marad-e, az is Feri kegyétől függ.

Márki-Zay tehát akarhat miniszterelnök lenni, de:

Ezt úgyis Feri dönti majd el.

Ha véletlenül miniszterelnök is lenne belőle valaha, pontosan úgy kellene majd táncolnia, ahogy Feri fütyül.

Gondolhatja tehát bármelyik nárcista kesztyűbáb, hogy ő a főhős, aki szabad akaratából mozog, ettől még Gy. Ferenc bábmester lehel életet belé.”

Fotó: Rákay Philip, Facebook

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zakar ZoItán BéIa
2021. október 26. 22:05
Visszatetsző a sok tízmilliós Mercedesed. Több Balaton, kevesebb Adria!
amca
2021. október 26. 19:55
A ballibsik soha nem számolnak. Lásd lenyin: A mensevik az bolsevik,mikor a bolsevik kisebbség. Figyelj Szadista Márk Főprli. Qurcsány 660 000 voks. Jakab zsidó szövetséges: 1 0000 000 hős magor. A többi elqrtuk.
balage74
2021. október 26. 18:32
Nem tudom eldönteni melyik figura irritál jobban, Philip vagy Gyurcsány. De kb egy kategória.
kovácslajos1930
2021. október 26. 17:08
Filip, érdekes, hogy téged még itt is kinevetnek, pedig ez Orbán területe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!