Márki-Zay ismét kicselezte ápolóit és elszabadult

2021. október 12. 15:37

Miféle ketyósokat képes kitermelni ez az összefogásnak becézgetett gyűlöletszekta?

2021. október 12. 15:37
null
Rákay Philip

„»A vallásom tiltja, hogy hazugsághoz adjam a nevemet.« – szuggerálta hallgatóságát Szombathelyen Márki-Zay »Én vagyok az önök utolsó reménye« Péter. Tényleg, te műkedvelő, mikroszektás amerikai kábeltévé-prédikátor? És mégis melyik vallásra gondolsz ilyenkor? Csak nem az általad fémjelzett, dogmatikusan énközpontú, szociopata nárcizmusra? Esetleg a Márki-Zay-féle neospirituális exhibicionizmusra?

Uramisten, miféle ketyósokat képes kitermelni ez az összefogásnak becézgetett gyűlöletszekta?”

Fotó: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2021. október 13. 16:41
Elszabadult hát! Mivel az ellenzéki miniszterelnökjelöltek között tényleg Márki-Zay a legalkalmasabb. Ilyen felhozatal mellett nem nagy siker...
dakotasámán
2021. október 13. 13:08
"Uramisten, miféle ketyósokat képes kitermelni ez az összefogásnak becézgetett gyűlöletszekta?” filippínó gyerek, a genyapártra gondolsz netán ? naponta köpöd szembe a kereszténydemokráciát, mert ez az agymenésed mindenről árulkodik, csak szeretetről nem. ja, hogy nem is szeretsz magadon és a segggazdádon kívül mást. persze, az is lehet, a segggazdádtól csak félsz.
Pitypangocska
2021. október 13. 00:13
Bocs, az általam előbb közzétett link nem a legszerencsésebb, de néhány újabb bizonyítékkal szolgál MZP jellemtelenségére.
Pitypangocska
2021. október 12. 23:57
https://www.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!