Szijjártó Péter: Véleménydiktatúrát épít a liberális mainstream

2021. szeptember 20. 12:07

A külügyi tárca vezetője szerint sok nyugat-európai ország lakossága rendkívüli mértékű pesszimizmussal tekint a jövőbe, ez pedig a liberális mainstreamnek köszönhető.

2021. szeptember 20. 12:07
null

A liberális mainstream, amely az egyik legkirekesztőbb ideológiai irányzat, véleménydiktatúrát épít – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban, ahol előadást tartott a Ladislav Hanus társaság által szervezett Konzervatív Konferencián hétfőn.

A magyar diplomácia vezetője előadásában rámutatott: tényekkel alátámasztott valóság, hogy az Európai Unió (EU) gyengül, sok nyugat-európai ország lakossága rendkívüli mértékű pesszimizmussal tekint a jövőbe, s mindez a liberális mainstreamnek köszönhető.

„A nemzetközi liberális mainstream képmutató, mert kioktatnak minket arról, hogyan kell demokráciát csinálni, mennyire fontos a véleményszabadság, közben pedig a liberális mainstream a legkirekesztőbb ideológiai irányzat, amellyel ha valaki nem ért egyet, azt azonnal megbélyegzik, kirekesztik, tehát nem mást csinál a liberális mainstream, mint véleményhegemóniát, véleménydiktatúrát épít” – fogalmazott Szijjártó Péter.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. október 11. 08:04
Tényleg, Petya?
Senior
2021. szeptember 20. 13:17
"Sok nyugat-európai ország lakossága rendkívüli mértékű pesszimizmussal tekint a jövőbe, ez pedig a liberális mainstreamnek köszönhető." Nem érdekel a sok N(szigorúan nagy betű)yugat-európai népek pesszimizmusa, de... Idehaza már elhangzott olyan, aki nem fideszes, az hazaáruló. Ez mondjuk irritáló.
Tucker Carlson on COVID - 1984
2021. szeptember 20. 13:00
,,mennyire fontos a véleményszabadság, közben pedig a liberális mainstream a legkirekesztőbb ideológiai irányzat, amellyel ha valaki nem ért egyet, azt azonnal megbélyegzik, kirekesztik" Szijjártó, igazad van. Ezért is kellene a NER-nek abbahagynia az oltás erőltetését, és elfogadni, nem megbélyegezni azokat, akiknek kérdéseik vannak a kínai vírussal kapcsolatban, és nem kérnek az oltásból. Ezzel szorosan összefügg, -Great Reset- hogy sűrű bocsánatkérések közepette visszavonni a sunyi más néven futó, de a holokauszt tagadására létrehozitt fideszes törvényt.
Kormánypárti1
2021. szeptember 20. 12:56
A legnagyobb baj, hogy még mindig nem lehet nevén nevezni a gyereket. Volt egy réges-régi összeesküvés elmélet, amelyikben pontosan le volt írva, hogy hogyan kell szétverni a államokat, hogyan kell lealjasítani az embereket, családot, vallást és minden egyebet, ami az embereket önvédelemre képes csoportokban tartja. Egyre szembetűnőbben valósulnak meg az elméletben megfogalmazottak. Talán gyanakodni kellene kezdeni, hogy mennyire összeesküvés elmélet az az elmélet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!