Karácsonynak nagyon tetszett az előválasztás kampányvideója

2021. szeptember 07. 09:56

A főpolgármester videójában azt is kifejtette, hogy szerinte az lenne a jó, ha az előválasztást egy nagy buliként értelmeznék a szavazók.

2021. szeptember 07. 09:56
null

Karácsony Gergely Facebookon közzétett szokásos reggeli videójában többek között arról beszélt, hogy szeretné, ha „az előválasztást egy nemes ünnepként, egy nagy buliként értelmeznénk”. A főpolgármester örömét fejezte ki azzal kapcsolatban is, hogy az aHang elindította kampányát az előválasztás mellett, utalva arra a hétfőn megjelent klipre, amely hivatalosan is kampánydala az ellenzéki előválasztásnak. Az internet népével ellentétben Karácsonynak láthatóan nagyon tetszik a klip, a videóban elmondja:

„Talán láttátok is ezt a klipet, egyfajta bulihangulatot hoz ebben a nagyon fontos ügyben” – fogalmazott, majd kiemelte, hogy olyan „egészen kiválóan csodálatos emberek” jelennek meg a klipben, mint például  – a teljesség igénye nélkül – Cserhalmi György, Kulka János, Gálvölgyi János Pogány Judit, Molnár Piroska vagy Hernádi Judit. 

Ahogy egy tegnapi cikkünkben megírtuk, nem mindenki osztja Karácsony azon véleményét, hogy remekül sikerült a kampányvideó. Egy kommentelő például azt írta: „ez egy jó érv a fidesz mellett”, de volt olyan hozzászóló is, aki egyenesen a videó eltávolítását kérte, ő úgy fogalmazott: „Töröljétek, légyszi, übergáz”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petykabá
2021. szeptember 10. 10:56
Az milyen szintű csicskaság, amikor a magyar miniszterelnök jelölt egy másik ország saját szavazóit eláruló csicskajelöltjének pólójával kampányol.
XTRO
2021. szeptember 07. 15:16
Na még egyszer megpróbálom A temetéseden buliznék, kretén.
XTRO
2021. szeptember 07. 15:15
Én inkább a temetéseden buliznék !
Jason Bourne
2021. szeptember 07. 13:15
„egészen kiválóan csodálatos emberek” És ő a legélesebb kés a fiókban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!