Kampányígéretek helyett a józsefvárosi pályaudvar területének valódi fejlesztésére van szükség

2021. szeptember 28. 13:06

Az egykori pályaudvar területe az ígéretek ellenére évek óta kihasználatlan.

2021. szeptember 28. 13:06
null
Jámbor András
Jámbor András

„Kampányígéretek helyett a józsefvárosi pályaudvar területének valódi fejlesztésére van szükség

Az egykori pályaudvar területe az ígéretek ellenére évek óta kihasználatlan. Az állami (MÁV-hoz tartozó) területen már 2015-ben elkészült a Sorsok Háza, a megnyitása azóta is várat magára, most épp 2022-re ígérik.

Az erre a területre ígért strandfürdőnek sincs nyoma, habár Kocsis Máté és Sára Botond a 2019-es önkormányzati választásokon ezzel az ígérettel kampányoltak. A projekt a próbafúrásokig jutott, kiderült, hogy van termálvíz.

A helyieknek viszont nem egy luxusfürdőre, hanem egy mindenki által hozzáférhető strandra van szüksége. Szükség van a kikapcsolódási és sportolási lehetőségekre, az egyre melegebb nyarakon pedig József- és Ferencváros lakóinak is szüksége van egy helyre, ahol lehűthetik magukat.

Gyerekkorom óta rajongok a fociért, de nem értek egyet azzal, hogy a kormány erre a területre tervezi az MTK labdarúgó utánpótlásképzőjét is. Ez ugyan nem egy stadion, de biztos, hogy megint az élsportot kell támogatnunk a tömegsport helyett?

Nem lenne jobb helye ezen a területen egy közparknak, ahol bárki focizhat, futhat vagy kerékpározhat? Ez lenne a kerületi családok érdeke. Egyelőre azonban ez a projekt is csak ígéret, nincs nyoma az építkezés megkezdésének.

Elég volt az üres kampányígéretekből és elég volt abból is, hogy túlárazott gigaberuházásokkal teszi tönkre a Fidesz a városunkat. Csatlakozz a küzdelmünkhöz, és gyere el szavazni az előválasztáson, hogy a legerősebb jelölt szállhasson szembe 2022-ben a Fidesszel! Szavazz Karácsony Gergelyre és rám

Jámbor András, a Diákváros-tüntetés főszervezője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen, a hatpárti ellenzéki előválasztáson.”

Fotó: MTI Fotó: Balaton József

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sting61
2021. szeptember 28. 18:16
Na,mégegy barom,aki azt hiszi,hogy Kocsis Máté a polgármester!
formaegy
2021. szeptember 28. 17:39
Nem ismered a a bandád fejlesztését? Milyen fejlesztést akarsz? Már megtörtént! Hiszen ez a méhlegelő te szégyentelen!
Gullwing
2021. szeptember 28. 16:24
Korcs igérgetni ti szoktatok, annélkül hogy betartanátok bármit is.
csapláros
2021. szeptember 28. 15:18
Ha csak ennyiből áll a választási programja, akkor ez kurva kevés. Ezzel lényegében a Pikó féle vonalat támogatja, azt, hogy tovább gettósodjon a Józsefváros pályaudvaron KÍVÜLI egyéb része. Magyarán: maradjon a hajléktalan ellátás, semmi szükség a kerületi közbiztonságot 2019-ig őrző polgári védelemre, maradjon a kerület a drogosok és a hajléktalanok országos gyűjtőhelye, a köztisztaság, a kutyagumiktól, a hajléktalanok és drogosok fekáliájától, a kondomoktól való utcatisztítások pedig neki is kidobott pénznek számítanak, és ha a társasházak romba dőlnek, annál jobb, mert akkor neki is csurran-cseppen az ingatlanmaffia korrupciós pénzéből. És mivel csupán ez a programja, akkor megérdemelné, hogy csakis azok szavazzanak rá, akik esetleg a Józsefvárosi Pályaudvar területén életvitel szerűen élnek. Ez pedig néhány homlessnél és drogosnál nem jelenthet többet. Aki egyéb hülye rászavazna, az saját maga ellensége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!