Rudolf Péter vezetheti a Vígszínházat a következő öt évben

2021. augusztus 24. 16:00

A rendező elmondta, hogy a tíz hónapos szünet után a Vígszínház évada azokkal a premierekkel indul, amelyeket a járványhelyzet miatt el kellett halasztani.

2021. augusztus 24. 16:00
null

Állandó igazgatói kinevezést kapott a Vígszínház élére a teátrumot az elmúlt másfél évben vezető Rudolf Péter – jelentette be a társulat keddi évadnyitó ülésén Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár és Karácsony Gergely főpolgármester.

Rudolf Péter elmondta, hogy a csaknem tíz hónapos szünet után újranyíló Vígszínház évada azokkal a premierekkel indul, amelyeket a járványhelyzet miatt el kellett halasztani vagy csak online lehetett megtartani.

Szeptember 4-én tartják a Szerelmek városa színpadi ősbemutatóját a Vígszínházban, ahol decemberig a Kabaré és Csehov Sirálya kerül még színre, a teátrum Váci utcai játszóhelyén, a Pesti Színházban pedig A kő című előadást, Yasmina Reza Bella Figura című színművét és a Party című vígjátékot mutatják be ebben a naptári évben.

Fotó: MTI/Illyés Tibor 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. augusztus 25. 03:41
Legalább a Szent István körúton is lesz egy "Üveg tigris."
kozmosz
2021. augusztus 25. 01:42
Menni fog neki. A rabbi már áldását adta rá.
Zsolt75
2021. augusztus 24. 22:05
Nem vagyok egy rézandrás, de színészként szeretem. Szülei lakását újítottuk fel tizenéve mikor odajött, mindenkinek külön köszönt, és elnézést kért, hogy egy picit lábatlankodik. 5 perc alatt körülnézett, megdícsérte, hogy milyen szép lesz. Szimpatikus volt. Ha már offolok, meg nosztalgiázom: Koós Jani bácsi is aranyos volt. Kiállt a teraszra Réka épülő házában Nagykovácsiban, és emígyen szólt: " Nagyon szép a kilátás, csak k.rva messze van a kocsma". Réka meg rúzzsal jelölte meg, hova szeretné a lámpákat. Garas Dezső és felesége is angyaliak voltak. Elnézést kértek, ha valamit mégis máshogy szerettek volna. A celebek már nem ilyenek. Vagy csak bazi öreg vagyok.
flesh ripper
2021. augusztus 24. 21:57
Nem ártana egy radikális nagytakarítás a magyar, sőt a nemzetközi színházi, filmszínházi életben. Talán a talibánokra kellene bízni. Mert qrva unalmas. Mint a hetednapos kelkáposzta főzelék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!