Homonnay Gergely nehezményezi a magyar olimpikonok díjazását

2021. augusztus 10. 08:43

Gyurcsány aktivistájának nem tetszik, hogy „több olimpikon százmillió forintnál is nagyobb jutalmat kap az államtól, az adófizetők pénzén”. 

2021. augusztus 10. 08:43
null

Homonnay Gergely is kifejtette véleményét a Tokiói olimpián elért magyar sikerekről. A Gyurcsány-párt aktivistája ezúttal egy Facebook-bejegyzésben írt arról, hogy szerinte túl magas az összeg, amit az állam az „adófizetők pénzéből” kifizet a sportolóknak. A posztjában többek között úgy fogalmaz:

„Ebben az országban oktatás-kutatásra nincs pénz, az élsport feneketlen kútjába azonban a mindenkori hatalom számolatlanul önti a pénzt. Több olimpikon százmillió forintnál is nagyobb jutalmat kap az államtól. Nem a szponzoroktól. Az adófizetők pénzén.”

Majd követendő példaként Izraelt hozza fel, amely most szerezte második és harmadik olimpiai aranyát. Homonnay hangsúlyozza: 

„Izrael a világ egyik leginnovatívabb országa. Izraelben harminc éve nem az élsportba, hanem oktatás-kutatás-fejlesztésbe invesztálnak. Ez ugyanis a XXI. században egy ország gazdagságának az alapja. Mi lesz veled, Magyarország?”

Homonnay Gergely teljes bejegyzése: 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Kép forrása: Rákay Philip Facebook-oldala

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. augusztus 11. 15:20
Buttha ostob abarom. Az adózók pénzéből rádköktöttek több millió forintot. Mi az eredménye ? 1 buzernyák. 1 faxszopó. Ennyi.
AGSTN75
2021. augusztus 11. 13:59
Egyszerűen nincs igazság amíg ezt a nyomorult díszbuzit nem viszi el valami nyavalya. Felfoghatatlan számomra, hogy ilyen gondolkodású emberek és a pártjaik kapnak még szavazatot emberektől. Mi kell még hogy lássuk, ezek az ellenségeink és el akarnak pusztítani minket. De ez már sokaknak nem sikerült és nekik sem fog! Az utolsó csepp vérünkig harcolni fogunk és jövőre 4/5-el nyerünk! Dögölj meg díszbuzi!
Ooomph
2021. augusztus 11. 07:59
Akárhogy is nézzük, egy olimpikonunk cipőtalpán a szar is több hasznot hoz az országnak, mint ez a buzikurva.
Saksafar
2021. augusztus 10. 21:59
A proli az már csak ilyen, pitiáner, lelketlen seggbuta szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!