Bodonyi Dóra: Van még javítási lehetőségünk

2021. augusztus 03. 07:20

Bodonyi Dóra kissé csalódottan értékelt azt követően, hogy Kozák Danutával bronzérmet szereztek a kajak kettesek 500 méteres versenyében a tokiói olimpián.

2021. augusztus 03. 07:20
null

„Nyilván nyerni szerettünk volna, ugyanúgy, ahogy mindenki más” – mondta a szolnokiak 27 éves versenyzője, aki első olimpiáján szerepel.

„Sajnos elrontottuk a rajtot. Amúgy sem rajtolunk jól, de most sikerült alulmúlnunk önmagunkat. Aztán a táv második felében már jöttünk fel, de az új-zélandiak nagyon jól bírták, miután a rajtban nagy előnyt szereztek. Az Eb-n másfél másodperccel megvertük a lengyeleket, most ők is előttünk zártak. Egyébként jó páros, minden évben dobogóra állnak” – mondta Bodonyi Dóra.

 „Sajnos most ez ennyi volt, de szerencsére van még javítási lehetőségünk. Dana egyesben és négyesben is vízre száll még, én pedig a négyes tagjaként. Úgy érzem, hogy a négyesre át tudom majd fordítani ezt magamban, és még éhesebben tudok majd odaállni” – tette hozzá az ötszörös világbajnok kajakos. Kozákék mögött Csipes Tamara és Medveczky Erika kettőse lett a negyedik.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. augusztus 05. 10:38
Ritka szép és kedves hölgy ez a Bodonyi Dóra. Még a fenti kép által mutatottól is szebb! Hódolatteljes gratuláció Neki is és Kozák Danutának is.
brekker
2021. augusztus 03. 17:47
A négyeseket nyerjétek meg, és akkor Magyaroszág lesz a K1 nemzet!
brekker
2021. augusztus 03. 17:45
Mutatták az utolsó 250m eredményét, ott se voltatok elsők. Ez van, ilyen a sport, el kell fogadni, hogy nem lehet mindig nyerni. Hol hátszél van, hol szembeszél.
Bonaparte
2021. augusztus 03. 15:25
így van! szép volt csajok, korábban Ti brillíroztatok, most már jönnek fel a fiúk is szerencsére a négyest toljátok be Danuta meg hozza az egyest oszt jó napot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!