A CDU politikusa szerint még több bevándorlót hívna Németországba a Zöldek párt

2021. augusztus 09. 17:47

Friedrich Merz arról is beszélt, hogy a zöldek mindenkire ráerőltetnék a gendersemleges nyelvhasználatot.

2021. augusztus 09. 17:47
null

A Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa a Focus online hírportálon megjelent írásában azt is kiemelte: ha a Zöldek kerülnek hatalomra a szeptemberi választások után, olyan új szabályokat, adókat és vámokat vezethetnek be, amelyek tovább növelnék a már a most is túlzott bürokráciát.

Közben a CDU több politikusa attól tart, hogy a párt kancellárjelöltjéről szóló belső viták a kereszténydemokraták bukását okozhatják a választáson. A CDU Rajna-vidék-Pfalzi parlamenti csoportjának vezetője, Christian Baldauf ezért egységre szólította fel a pártot – írta meg a Magyar Hírlap.

Nyitókép: MTI/EPA/Bodo Schackow

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. augusztus 10. 12:52
Talán ha minden párt csak a saját maga nevében nyilatkozna és nem a konkurensei nevében, akkor picit kevésbé lenne undorító.
fatman
2021. augusztus 10. 08:55
Szomorú, h a cdu nem őt választotta
Esvány
2021. augusztus 09. 19:38
"A CDU politikusa szerint még több bevándorlót hívna Németországba a Zöldek párt" De nem felejtjük el, hogy ti kezdtétek, Merkel Muttival az élen. Wir schaffen das, oder nein?
Párhuzamos különvélemény
2021. augusztus 09. 19:29
Lesz ez még így se..., biztonsági öveket becsatolni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!