A brassói McDonald’s vezetője prostituáltak futtatásával jutott egy kis mellékeshez

2021. augusztus 22. 15:50

A férfi a lányokat a gyorsétterembe munkára jelentkezők közül választotta ki, és győzte meg, hogy prostituáltként jobbak a kereseti lehetőségek.

2021. augusztus 22. 15:50
null

Sajátosan értelmezte az egyik multicég személyzetise  – más szóval HR-ese – a saját munkakörét: ha már ott volt előtte az adatbázis, illetve ha már gyakorlata volt a munkaerő felvételében, hát egy kis mellékest is keresett ezzel a szakmai háttérrel – számolt be az esetről a Főtér.

A HR-es vezető lányokat futtatott

Még áprilisban indult nyomozás  a 34 éves férfi ellen – aki a leírás szerint egy gyorsétterem-láncot működtető multicégnél dolgozik, de a kiszivárgott információk alapján konkrétan a McDonald’s-ról van szó –, miután az alapos gyanú szerint lányokat „szerződtetett” arra, hogy prostituáltként keressék a kenyerüket. Az ügyészség szerint

legalább négy lányt bírt rá arra, hogy a testüket árulják anyagi ellenszolgáltatás fejében.

Zömmel hátrányos helyzetű lányokat hálózott be, ráadásul az „alkalmazottai” között kiskorúak is voltak: egy 15, egy 16 és egy 17 éves lányt is futtatott – a negyedik már nagykorú, 22 éves volt.

Leendő bébiszitterek közül is válogatott

A nyomozók szerint a férfi kihasználta a multinál betöltött funkcióját: az egyik lányt a cég adatbázisából, a gyorsétterembe munkára jelentkezők közül választotta ki, és győzte meg, hogy prostituáltként jobbak a kereseti lehetőségek. Emellett, szintén HR-es rutinjára támaszkodva, álláskereső lányok hirdetéseit is böngészte, és többi áldozatát azok közül választották ki, akik bébiszitterként vagy idősgondozóként szerettek volna dolgozni.

A nyitókép illusztráció (MTI/Bruzák Noémi)


 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. augusztus 24. 10:49
Azé' egy McDonaldsban ez nem valami nagy poszt. Kb. annyi a hírértéke, hogy Sanyi, az építőipari kft. HR-menedzsere parizelt lopott a boltból, oszt lebukott.
mgyfree
2021. augusztus 23. 16:52
nincs itt semmi látnivaló, ezt hívják több lábon állasnak!
antares007
2021. augusztus 23. 11:28
Végre vki aki megvalósította az izletes ,élvezetes, gyilkolás nélküli, fiatal bió húsutánpótlást ebben a hányadék Mc Donaldsban.A nagy román duplatalpas karika kitüntetés neki és vegye fel a román amcsi nagykövetség az innovatív hasznos személyek listájára. Persze ez nincs harmóniában az L mbt vel,de ha buzikat és hermafroditákat is beszervezett volna,akkor ......na de ezt a következő Mc még összehozhatja.
Reszelő Aladár
2021. augusztus 23. 10:17
Nem úgy volt, hogy a McDonald támogatja a lmbtq és feminista gondolatokat? Vagyis minden nő szabadon és korlátlanul rendelkezik a saját teste felett és senki sem mondja meg neki, hogy mit kezdjen vele és mit ne. A McDonald pedig örül, hogy segíthet ebben minden volt, jelenlegi és jövőbeli dolgozójának. A McDonald megint jóemberkedhet, románnak lenni pedig foglalkozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!