Emojis kampányt indított a kormány

2021. július 07. 14:23

Szmájlis plakátkampány kíséri az új nemzeti konzultációt.

2021. július 07. 14:23
null

Vidám, dühös, szomorú és egyéb emojikkal kísért plakátkampányt indít a többek között az illegális bevándorlásra és az LMBTQ-témára rákérdező nemzeti konzultáció támogatására a kormány – a kampány már fut is a köztereken.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kara kán
2021. július 12. 22:40
Ez a profi kampány? Na, ne röhögtessetek! Ezeket a plakátokat bárki össze tudja firkálni, és lőttek az üzenetnek. Emlékeztek mit csináltak a cuclisták a 2002-es választások előtt? Fent, az út közepére, kb. 5 méter magasan, ahol a vezetékek futnak, na onnan lógatták be az arcunkba Medgyessy atyásra retusált képét. A kettős állampolgárságról szóló népszavazás előtt is (2004-ben), toronymagasan díszletek a cuclisták propagandaszövegei, vagy később - ha emlékeztek még - Gyurcsánycskovics gigantikus méretű faliposzterében sem lehetett gyakorlatilag kárt tenni.
mucsay
2021. július 08. 03:06
nekem is, mint mindenki másnak, van egy kampányötletem. bár inkább lassúégésű, prevenciós-edukációs jellegű. és vakációs. van egy hollywoodi film, our brand is crisis (lefordítva válságstáb, ne kérdezzétek, csak, gondolom), sandra bullock meg minden. a bolíviai elnökválasztáson amerikai tanácsadók dolgoznak, a győztes végighazudja a kampányt, a választás másnapján meg már ott van az imf.
kurbitalis
2021. július 08. 03:04
RESPECT! CSAK ÍGY, TOVÁBB!!!!
nyugalom
2021. július 07. 18:28
Helyes! Eljen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!