Stabil politikai hontalanként megbékéléssel várom a 2022-es választást

2021. június 02. 15:57

Olyan politikai erő nincs, amire nyugodt lélekkel szavazni tudnék.

2021. június 02. 15:57
Sallai Róbert Benedek

„Nem tudom pontosan mi ez a »harmadik út«, de bizonyosan egy remény, egy lehetőség. Magam részéről stabil politikai hontalanként megbékéléssel várom a 2022-es választást, hiszen olyan politikai erő nincs, amire nyugodt lélekkel szavazni tudnék. Stabilan, biztosan harmadik utat tartok csak elfogadhatónak az ország számára, ezért örülök, ha bármilyen szárnypróbálgatásban egyáltalán születni látok ilyet. Ha erre ráadásul még ökopolitikai alapok is újból megjelennek a hazai politikai palettán, az meg külön öröm. Azért osztottam meg, mert hátha van más is, akit ez érdekelhet.”

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tájfel
2021. június 03. 15:37
Hallgass az eszedre, szavazz a Fideszre ! De, nem akarlak agitálni. Ellenzéket látod milyen, harmadik út nincs, marad a Fidesz , vagy Te otthon . Egyszerű a képlet.
gyaloggos
2021. június 03. 13:50
SALLAI, így MARADJ otthon! SCHIFFER is hasonlóan gondolkodik arról, kire, kire ne! CSAK ő úgy gondolja, a KUTYAPÁRTRA szavat! ROSSZ megoldás azok számára, akik nem tudnak választani. ŐK tényleg maradjanak otthon! ÍGY LEHET leginkább kifejezni azt, hogy nem látsz ma olyan politikai pártot, melyet támogatni tudsz!
kulakman
2021. június 03. 08:54
Gazdálkodóként kérdezem akinek nincs földje az ,hogy a francban lesz ökológiailag tökéletes! Öko gazda csak földel rendelkező tud lenni a többi beleértve a hivatalokat is csak kibic , és tudjuk nekik semmi sem drága , sajnos van tapasztalatom sok milliós buktával!
yes_we_can
2021. június 03. 01:12
Nem Lehet Más a Politika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!