Orbán: Európa biztonsága az emberek beoltottságától függ

2021. május 07. 15:25

A portói szociális csúcstalálkozóról jelentkezett be a magyar kormányfő.

2021. május 07. 15:25
null

Portóban, Portugáliában tartják a szociális csúcstalálkozót pénteken, Orbán Viktor közösségi oldalán bejelentkezve adott hírt az eseményről. Mint a kormányfő ismertette, a csúcstalálkozó kérdése az, hogyan lehet szociálisan biztonságossá tenni Európát, a magyar válasz pedig az, hogy „minden európai polgár megkapja a védőoltást”.

Mint mondta, ha az emberek megbetegednek, elvesztik a munkájukat, és így nem tudják eltartani családjukat.

Azt fogom javasolni, hogy egész Európában fogadjunk el minden bizonyítottan hasznos és biztonságos vakcinát. Európa biztonsága az emberek beoltottságától függ”

– szögezte le üzenetében a magyar miniszterelnök. A kormányfő videóját teljes hosszában alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 10. 09:17
Orbán elvtárs arról beszéljél, hogy mi a jogalapja annak, hogy az első után kiküldöd a védfettségi igazolványt ? Ugyanis a szakemberek szerint védettség a másodiki oltás után kettő héttel alakul ki !
Krupp Skya
2021. május 09. 20:14
Én a Vágó Pista bácsinak hiszek és ő azt mondja, smafu az egész. Én hiszek neki mert ő volt az első tudós aki 200 -ra mérte a műanyag permeabilitását amig a többiek csak 1 -re azért mekkora szakismeret és tudás kell ehhez. A másik meg. Tud Orbán úr basszus gitározni? Ugye, hogy nem. Pista bácsi meg tud. :))
geyza1947
2021. május 09. 19:35
Európa biztonsága a demokratáktól és nem a jobbos zavarkeltőktöl függ !
olajfa1
2021. május 08. 12:24
Európaiakat be kell oltani és a migránsokat meg kell dolgoztatni! EURÓPA CSAK ÍGY LEHET SZOCIÁLIS BIZTONSÁGBAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!