Jeffrey Epstein segített Bill Gates-nek menekülni „toxikus házasságából”

2021. május 18. 13:57

Bill Gates és Jeffrey Epstein állítólag 2011 és 2014 között több tucatszor találkoztak – írta meg a The Daily Beast.

2021. május 18. 13:57
null

Bill Gates furcsa házassági tanácsadóhoz fordult, amikor Jeffrey Epsteint választotta bizalmasának, akinek elmondta, hogy Melinda Gatesszel kötött házassága „mérgező” – jelentette vasárnap a The Daily Beast.

A két férfi több tucatszor találkozott 2011 és 2014 között, írta meg névtelen forrásokra hivatkozva az újság. Állításuk szerint Gates az Epstein által működtetett „férfiklubban” vígasztalódott, és úgy érezte, hogy Epstein manhattani odúja „egy kis szünet a házasságából” – állítják a források.

 

 

Bill Gates szóvivője tagadta a Daily Beast vádjait

„Pontatlan a helyzet leírása. Bill Epsteinnel és másokkal is a filantrópiáról folytatott találkozókat, beleértve azokat is, amelyekről most szó van. Hamis minden olyan állítás, amely szerint Bill Gates megvetően beszélt házasságáról vagy Melindáról ezeken a találkozókon” – mondta a szóvivő. „Bill soha nem kapott és nem kért semmilyen személyes tanácsot Epsteintől, sem a házasságáról sem bármi másról. Bill soha nem panaszkodott Epsteinnek a Melindával kötött házassága miatt.”

A szóvivő vitatta Gates és Epstein találkozóinak gyakoriságát is.

Gates korábban azt is tagadta, hogy üzleti kapcsolatban vagy barátságban állt volna Epsteinnel, aki azonban rendszeresen dicsekedett gazdagokkal és hatalmasokkal ápolt szoros kapcsolataival, találkozóikról meg számos bizonyíték került felszínre. 

Folyik a világ leggazdagabb házaspárjának válópere

Az a tény, miszerint Bill és Melinda Gates véget vetnek 27 éves házasságuknak, rengeteg olyan hírnek adott szárnyat, hogy Jeffrey Epstein egy „átható tüske volt a milliárdosok kapcsolatában”. Melinda Gates állítólag nyugtalan volt férje Epsteinhez fűződő kapcsolata miatt, akit ekkortájt már elítéltek szexuális bűncselekmények miatt. Bill Gates 2011-ben találkozott vele, 2013-ra Epstein és Gates találkozói már mélyen felzaklatták Melindát – írta meg korábban a The Daily Beast.

2019-ben, amikor Epstein állítólag öngyilkos lett, Bill Gates nyilvános vizsálat alá került a titokzatos pénzemberrel való kapcsolata miatt. 

Ugyanebben az évben fogadott fel Melinda Gates válási ügyvédeket a New York Times szerint.

Vasárnap a New York Times arról is beszámolt, hogy Bill Gates többször is nyomult női alkalmazottakra, akik közül néhányan a Microsoftnál, míg mások a Bill és Melinda Gates Alapítványnál dolgoztak. Az újság szerint nem világos, hogy Melinda tudott-e ezekről, hisz a pár eredetileg akkor találkozott, amikor Melinda Billnél dolgozott a Microsoftnál.

A Times és a Wall Street Journal is beszámolt arról, hogy Gatesnek romantikus kapcsolata volt egy, korábban a Microsoftnál dolgozó nővel. A botrány hatására Gates 2020-ban le is mondott a Microsoft igazgatósági tagságáról. „Csaknem 20 évvel ezelőtt volt egy olyan ügy, amely barátsággal ért véget” – mondta a Timesnak Gates szóvivője. „Gates döntése, hogy lemond a testületi tagságról, semmilyen módon nem kapcsolódott ehhez az ügyhöz” – tette hozzá.

Fotó: Twitter

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. augusztus 10. 11:37
Hálából fel is akasztotta "magát" a szuperbiztos cellájában. - Nekem nem csábító a gondolat, hogy elMBTQlunk odáig, hogy gazdagék minden kockázat nélkül elszórakoztathatják magukat a szegények gyermekeivel.
MayorAnna
2021. május 19. 09:26
fajta...
zsolti123
2021. május 19. 00:55
Filantrópok: Epstein , Weinstein Gates Clinton Soros Clinton a Fehér Házban fogadta a pedofil Epsteint https://vasarnap.hu/2021/04/25/clinton-a-feher-hazban-fogadta-a-pedofil-epsteint-kep/ https://index.hu/gazdasag/2020/07/07/150_millio_dollart_fizet_a_deutsche_bank_hogy_ne_piszkaljak_tovabb_epstein_rajtuk_keresztul_bonyolitott_ugyeit/ A közelgő amerikai elnökválasztás kapcsán az Epstein-ügy ráéghet a teljes Demokrata Pártra, rosszul érintheti Joe Bident is, akinek a Clinton család az egyik legelkötelezettebb támogatója. https://www.origo.hu/nagyvilag/20200803-ket-fiatal-lannyal-lattak-clintont-epstein-szigeten.html https://www.origo.hu/filmklub/20201003-ujabb-hat-vadat-emeltek-harvey-weinstein-filmproducer-ellen-szexualis-bantalmazas-miatt.html Több neves tagját, így Roman Polanskit is kizárta a francia filmakadémia új vezetése
zara
2021. május 18. 22:23
és a szex videok gyerekekkel amit epstein készitett róla hol vannak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!