Baloldali csörte Csepelen: a közösségi oldalon esett egymásnak a momentumos és az MSZP-s jelölt

2021. május 21. 20:02

Zugló után Csepelen is kitört az MSZP-Momentum háború.

2021. május 21. 20:02
null

„Ha jól értem, akkor Szabó Szabolcs 90 millió forintot rakott zsebre és semmit nem tett a csepeliek és a soroksáriak érdekében?” – teszi fel a kérdést az MSZP-s Török Zsolt egy Facebook-hozzászólásban. A megszólított, aki Csepel momentumos jelöltje – jelenleg független országgyűlési képviselő – , erre válaszul azt írta: „Érdekes fejlemény, hogy az MSZP-s Török Zsolt arra használja az előválasztást, hogy még Ábel Attilánál is nagyobbat lódítson.”

Szabó Szabolcs szerint az előválasztási kampányban mindenkinek inkább a saját elképzeléseiről, megoldási javaslatairól kellene beszélnie. „Én továbbra is tartanám magam ahhoz, hogy a Fidesz az ellenfél. Vagy én lennék ilyen földhözragadt?” – tette fel a kérdést a Momentum jelöltje.

A közösségi oldalon zajlott párharcot az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

*** 

Mint arról korábban írtunk, a Momentum támogatásával induló Hadházy Ákos a zuglói MSZP-t támadva beszélt az összefogás fontosságáról, ugyanis a Momentum jelöltjének nem tetszik a kampány, amit Zuglóban folytat az MSZP.

, a Momentum támogatásával induló Hadházy Ákos a zuglói MSZP-t támadva beszélt az összefogás fontosságáról, ugyanis

Nyitóképen: Szabó Szabolcs. Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2021. május 22. 13:36
Szabó annak köszönheti két mandátumát, hogy Soroksár komcsi/proli negyedét a csepeli körzethez csatolták! Persze, hogy semmit sem tesz 7 éve Csepelért!
kérdés
2021. május 21. 21:26
Majd kibékülnek a nagyobb konc reményében.
tom hagen
2021. május 21. 21:05
Mi ez a 90 millió? Azt kérem visszatenni a kasszába, különben meg üssétek egymást!
kulakman
2021. május 21. 20:51
Az nem baj akármennyi forintot eltett a cél az ,hogy "a zorbán az ellenfél" nemde balos barátim , mindegy mekkora türhő csak báncsa azorbánt!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!