Az Európa jövőjéről szóló Europe Uncensored sorozat folytatódik

2021. május 31. 17:24

A Polgári Magyarországért Alapítvány következő díszvendége Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke lesz.

2021. május 31. 17:24
null

A Polgári Magyarországért Alapítvány tavaly nyáron nemzetközi internetes konferenciasorozatot kezdeményezett a koronavírus-járvány utáni Európáról és az európai jobboldal és kereszténydemokrácia jövőjéről. Legutóbb három kitűnő államférfi: Alexsandar Vučić szerb köztársasági elnök, Janez Janša szlovén miniszterelnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök, továbbá Francois-Xavier Bellamy, egy bátor francia politikus-filozófus osztották meg véleményüket ezekben a kérdésekben az érdeklődőkkel.

Az Európa jövőjéről szóló Europe Uncensored sorozat folytatódik

A szervezők következő díszvendége Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke lesz,

aki Győri Enikővel, az Európai Parlament képviselőjével, korábbi spanyol nagykövettel olyan égető témákról fog beszélgetni, mint a szuverenitás, szabadság, határvédelem, valamint Európa COVID-járvány utáni újraindítása.

Az esemény házigazdája Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter lesz. Az est moderátora Farkas Vajk volt diplomata, politikai elemző lesz. Az eseményt 2021. május 31-én 17.30-kor a Polgári Magyarországért Alapítvány facebook oldalán, illetve a konferencia honlapján, a www.europeuncensored.com oldalon követhetik.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nakatomi
2021. május 31. 22:28
Kiváló beszélgetés volt. Érdemes rászánni az időt és megnézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!