Puzsér Róbert a „kutyák kutyájának” nevezte Apáti Bencét

2021. április 21. 15:44

Alakul a közéleti médiacsörte a két publicista között.

2021. április 21. 15:44
null

„Az Orbán Rendszer rettenetes tulajdonsága, hogy nem tud konszolidálódni” – kezdi videóját Puzsér Róbert.

A publicista Apáti Bence videójára készített válasz-bejátszásában különböző diktatúrák véreskezű embereinek, mint amilyen Marosán Miklós vagy Che Guevarra felsorolása után a bevezető részben Kásler Miklóst az EMMI miniszterét „vallási fanatikus félbolondnak” nevezi, valamint Semjén Zsoltot „minden ízében alkalmatlan és semmilyennek”, akik mindketten vallásosan hisznek Orbán Viktor személyében és ez juttatja őket közel a közfeladatok ellátásához. Ezután kerül terítékre a videó valódi célpontja, Apáti Bence, aki Puzsér szerint „egyszerre az Operettszínház balettigazgatója és a kormánymédia henteslegénye”. 

„Mintha Bayer Zsolt vezetné a Nemzeti Múzeumot” – folytatja Puzsér Róbert, de még ennél is tovább megy: „mintha a Körmös Bauer kiugorna az Andrássy út 60-ból a közeli Orfeumba, hogy két kínvallatás között ellássa az igazgatói teendőket”. 

A fenti videó válasz Apáti Bence egy korábbi Origós Vlogjára melyben azért állította pellengérre a jobboldali publicista Puzsér Róbertet, mert a Hírklikken írt cikket, amelyben azt írja: „Nagy a fideszesek fájdalma: megsértettem a hőseiket. Egészen pontosan minden magyar hőst, ha ugyanis a huszadik századi kurzusok ikonjairól írok, és megállapítom, hogy

– akkor ezzel nyilván minden magyar katonát meggyalázok, aki a honfoglalás óta hősi halált halt”.

Puzsér Róbert szerint egy ellenzéki lapnak dolgozni nem jelent egyet „függetlensége feladásával” majd felsorolja, hogy hány különböző orgánumnak dolgozott már eddigi életében. „Hogy ez mennyire sikerül azt nem a kutyák kutyája, Apáti Nertárs fogja megállapítani” – állítja Puzsér Róbert.

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. április 23. 05:35
"Megyek tovább, ugatnak a kutyák." (TRB)
Saksafar
2021. április 22. 20:24
Robi, bármilyen furcsa is, rajtad kívül másnak is lehet és van is véleménye. Sőt, olyan is előfordul, hogy nem egyezik a tiéddel. Bizony, ezt fel kell tudni dolgozni.
Fekete85
2021. április 22. 19:47
Szép volt Robi, jól megmondta a seggnyaló csicskagyásznak.
zsanett-kúnrum
2021. április 22. 18:42
Ha ilyen jó a buli, én is beszállok, hát lássuk, mi van puzsér, te dagadt kurva medvezsidó!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!