Orosz vakcinával oltották be Érd ellenzéki polgármesterét

2021. április 06. 12:25

A korábban a kormányt a városába érkező többletforrások ellenére elvonásokkal vádló érdi polgármester a kölcsönös bizalmat hiányolja keddi Facebook-posztjában.

2021. április 06. 12:25
null

„Ma több száz érdivel együtt engem is beoltottak Törökbálinton. Ma már a fiatalabbak is sorra kerültek. A Doktornő elmondása szerint '88-89-es születésűek is voltak a beoltottak közt. Az ünnep alatt sorra került vakcina-szállítmány Oroszországból jött, csakúgy, mint apai dédnagymamám. Nekem ezért sem volt bizalmatlanságom a Szputnyikkal szemben” – írta ki kedden a Facebookra Csőzik László, Érd ellenzéki polgármestere. 

Érd polgármesteréről tavaly annak kapcsán adtunk hírt, hogy amíg párja, Bősz Anett a parlamentben élesen bírálta a kormány koronavírus kapcsán a közérdekű adatigénylesek határidejének módosítása kapcsán hozott rendelkezését, addig Csőzik László erre hivatkozva teljesítette 45 napon belül ellenzéki képviselőtársa ezirányú kérését. 

„Jó volna, ha a központi kommunikáció is inkább a kölcsönös bizalmat, nem a bizalmatlanságot építené. Azokban a társadalmakban a legeredményesebb a járványkezelés, ahol a kormány, a polgárok és az egészségügy kölcsönösen bíznak egymásban. Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra! Boldog húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek! Köszönet az egészségügy dolgozóinak!” – írta ki most a Facebookra Csőzik László, aki korábban a kormányt annak ellenére vádolta a sajtóban a városát „büntető" kormányzati elvonásokkal, hogy 200 millió forint többletforrás érkezett Érdre az utóbbi években.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
táltos
2021. április 07. 00:18
Az Ellenzéki Összefogás (benne a DK) mindig is az orosz és a kínai vakcinát támogatta. Eurázsia mindig is Óceánia szövetségese volt. A Lotyaszájúnak csak egy telefonjába került és Putyin már küldte is a Szputnyikot. A Toto kutya is megmodta.
zakar zoltán béla
2021. április 06. 20:03
És pekingi kacsa lett?
Nagyhuba1
2021. április 06. 19:45
Bocsánat Dr. Komáromi Zoltán Nemrég még a közös baloldal Orosz labornak, Kínai próbajátéknak nevezte és támadta az orosz és kínai vakcinát Pl.(Komáromi Zoltán),mi történt?
Nagyhuba1
2021. április 06. 19:43
Nemrég még a közös baloldal Orosz labornak, Kínai próbajátéknak nevezte és támadta az orosz és kínai vakcinát Pl.(Komáromi Zoltán),mi történt? "Közös" baloldal már nem tudja mit csináljon,következetlen,eszement pótcselekvések sorozatát teszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!