Menczer Fekete-Győrnek: Egy miniszterelnöknek a megfelelő időben kell helyes döntést hoznia

2021. április 21. 15:36

Erre a magyar miniszterelnök képes. Önök pedig megbuktak – reagált az államtitkár Fekete-Győr vakcinabeszerzéssel kapcsolatos elismerő szavaira.

2021. április 21. 15:36
null

Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár közösségi oldalán üzent Fekete-Győr Andrásnak. Az államtitkár a Momentum politikusának azon nyilatkozatáról beszélt, amelyben azt állítja: „utólag sikeresnek bizonyult a kormány vakcinabeszerzési stratégiája.”

„Tisztelt Elnök Úr! Az a baj, hogy önök utólag nem tudnának életeket menteni.

Fekete-Győr András miniszterelnöki ambícióival kapcsolatban Menczer azt mondta: „Egy miniszterelnöknek a megfelelő időben kell helyest döntést hoznia. Pláne akkor, ha a magyarok életéről, és egészségéről van szó. Erre a magyar miniszterelnök képes. Önök pedig megbuktak.”

Kép forrása: MTI

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. április 22. 07:24
Titkolózik a kormány, de talán nem is érdekli, mennyire hatásosak a vakcinák. Ha az Orbán-kormánynak a propagandánál fontosabbak lennének a hitelességet és megbízhatóságot jelentő számok és adatfeldolgozások, tisztázni lehetne az oltások hatásosságát és javítani a covidos betegek intenzív ellátásának eredményeit.
files32
2021. április 22. 07:23
És a bukott sportriporter bőnyállal lafatyol.
silenceCZ
2021. április 22. 06:39
Ennyi.
Anonymtalan
2021. április 21. 22:11
"Egy miniszterelnöknek a megfelelő időben kell helyes döntést hoznia" Ezzel csak egy baj van, hogy ebből a mondatból FeGyőr csupán a miniszterelnök szót érti, de már a "-nek" raggal baja akad, a többi meg: "őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő" csupán számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!