Deák Dániel: Fekete-Győr András még a baloldalt is kiakasztotta

2021. április 20. 11:53

Az elemző szerint Fekete-Győr András a Partizánban a baloldal általános szellemi állapotát mutatta meg.

2021. április 20. 11:53
null

„Fekete-Győr András már sokadszorra bizonyította be, hogy nincsen meg benne az a minimális szellemi muníció, ami szükséges lenne egy egész ország irányításához, sőt a jelek szerint még a saját pártjának irányítása is gondot okoz neki, a pártja legalapvetőbb ügyeivel sincsen tisztában. Az, hogy Fekete-Győr András pártelnök, sőt miniszterelnök-jelölt lehet a baloldalon, sok mindent elárul az egész baloldal szellemi állapotáról, amelynek leépülése már hosszú évtizedek óta tart” – mondta Deák Dániel.

– állítja Deák Dánel, aki szerint aki nem tudja értelmezni a folyamatokat az képtelen egy országot irányítani.

„Ez gyakorlatilag az összes baloldali pártra igaz, de Fekete-Győr András még a saját életkorára vonatkozó információkkal sincs tisztában. A begyakorlott paneleket ugyan képes visszamondani, de nagy összefüggésekre válaszolni már túl nagy falat a számára” – mondta. Megjegyezte: Fekete-Győr András egyértelműen, baloldali véleményformálók szerint is leszerepelt, és egy egyéb iránt sem túl erős mezőnyön belül is képes volt szégyenteljes teljesítményt felmutatni.  

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. április 20. 19:48
Mikor alakul egy párt? Mikor szűnik meg egy párt? Tessék nézni, pl. az MSZMP, MSZP, (majd belőle parciálisan a DK-t). Hány halála, temetése volt már. Él és virul. Phoenix. Ha van rá pénz(külső), és (külső) politikai akarat. Hogy ki vezeti? Aki alkalmas. No nem a minden választ tudó, hanem az aki izotóp. Minden elektrontól megfosztott. Gyakorlatilag maga a tüskefehérje. Hogy mi van belül azt más dönti el. És vannak mutánsok is.
2xli
2021. április 20. 18:17
Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán valaki csodálkozik.
Laudaricus
2021. április 20. 17:48
Joggal mondunk csúnyákat Nemtudomka Andrásról, mert szellemi képességeivel fordítottan arányos az erőszakossága.
hátakkor
2021. április 20. 16:37
FeGyőr se sejtette eddig szükség lesz még rá..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!