Döntetlennel végződött a lengyel-magyar VB-selejtező

2021. március 25. 22:38

Kétgólos magyar vezetés apadt el rövid idő alatt, és bár Szalai Ádám újra vezetést szerzett, Lewandowski egyenlítésével végül 3:3-ra végződött a magyar-lengyel meccs.

2021. március 25. 22:38
null

A Marco Rossi által irányított magyar labdarúgó-válogatott a lengyelek ellen hazai pályán kezdte meg világbajnoki selejtezősorozatát. A magyar válogatott a meccs nagy részében vezetett, majd alig negyedórával a vége előtt, hét perc leforgása alatt apadt el a magyarok kétgólos előnye. Szalai góljával sikerült 3:2-re vezetni, de Lewandowski góljával egyenlítettek a lengyelek. Az eredmény 3:3. 

Négy perc hosszabítást követően Szalai Ádám erős helyzetet teremtett, de ezt a magyar válogatott kihagyta. Három pont megszerzése helyett a magyar válogatott két pontot bukott. 

Selejtezőcsoportunk további mérkőzései:

Anglia – San Marino: 5-0

Andorra – Albánia: 0-1

Vasárnap San Marinóban, jövő hét szerdán pedig Andorránba lép pályára nemzeti csapatunk.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 26. 11:47
Ez az eredmény sokkal felülmúlta a várakozásomat! Gratulálok a csapatnak! Annak örülök leginkább, hogy a Magyar Válogatott NEM VOLT ALÁRENDELT SZEREPBEN!!! Keményen felvették a kesztyűt... és valódi harcosként harcoltak! Nagyon jó lett a Magyar Válogatott! Gratulálok! Máskor egyetlen percre sem szabad lazítani, és akkor még jobb lesz az eredmény!
medve
2021. március 26. 08:38
Nem volt ez rossz, még akkor is, ha most nyerhettünk volna, mert a kihagyásokat leszámítva jobbak voltunk. Mindegy, ha nem hibázunk a kisebb csapatokkal szemben, akkor ez nem fog számítani.
egripeti77
2021. március 26. 08:18
Ez így lett jó. testvérek között megosztottuk a pontokat.
files32
2021. március 26. 08:13
Bunda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!