Vágó irodalomra oktatja Bayert

2021. február 19. 15:26

„Akire te gondolhatsz, Zsoca, az Edmond Rostand, aki a Cyranóról szóló drámát írta” – közli a publicistával a DK-s politikus.

2021. február 19. 15:26
null

„Olvasgassunk Cyrano de Bergerac-ot? Nem könnyű teljesíteni az óhajod, Zsoca, mert kevés írása maradt fenn, magyarul csak egy regénye jelent meg” – szólt be Facebook-posztban Vágó István Bayer Zsoltnak, miután a publicista könyvet ajánlott ellenzéki képviselőknek

Majd elmagyarázza a volt tévés, jelenleg DK-s politikus, hogy van egy drámája, a „La Mort d'Agrippine”, amelyért istenkáromlással (!) vádolták a szerzőt, ezért a művet hamarosan levették a színház műsoráról.

„Ezt ajánlanád?” – kérdezi. „Akire te gondolhatsz, Zsoca, az Edmond Rostand, aki a Cyranóról szóló drámát írta, és ahonnan te is az idézetedet veszed.

Na, azt te is olvasgathatnád...” – fejezi be az oktatást Vágó István.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
széki lassú
2021. február 20. 13:45
Vágó, vágó, te meg olvasgathatnád Arthur Koestler Sötétség délben remek könyvét. Lassan, szótagolva, úgy menni fog. A címnél állj meg kicsit, és rájössz, mi is van a te demens, szellemileg leépült fejedben. Nem csak délben, hanem amikor munkaadód, a Szemlőhegy géniusza bevallottan hazudik: éjjel-nappal.
Esvány
2021. február 20. 13:42
"van egy drámája, a La Mort d'Agrippine" Meg van egy vígjátéka is: Le pédant joué (A pórul járt tudálékos). Ezt csak nem rólad írták, Pityu?
egripeti77
2021. február 20. 10:45
Vágó úr utána nézett a neten. Szuper. Bayer-nek meg illene előtte tisztáznia a részleteket, hogy ne kerüljön ilyen kínos helyzetbe.
Saksafar
2021. február 19. 20:15
Ezt az elmeháborodottat miért kell naponta szemlézni itt? De most őszintén, ki nem szarja le, hogy ez megint mit mondott? A dékás eleve a hülye szinonimája, vágópityu pedig igyekszik naponta igazolni ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!