Kovács István: Az Apró-klán nélkül Gyurcsány ma szegénylegény lenne

2021. február 18. 12:28

Gyurcsány Ferenc volt az, aki lovasrohamot vezényelt 2006-ban a tüntetőkre – emlékeztet az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

2021. február 18. 12:28
null

Közösségi oldalára feltöltött videójában Kovács István emlékeztet: ha Gyurcsány Ferenc mögött nincsen meg a rendszerváltáskor jelen lévő Apró-család, mint háló, akkor ma is szegény lenne. A Megafon Központ alapítója úgy véli: az, ahogy Gyurcsány Ferenc megpuccsolta Medgyessy Pétert, majd kivált a szocialistákból, s most az ellenzék vezető erejévé nőtte ki magát azt jelenti, hogy „ő egy tehetséges hatalompolitikus”.

mondta. Emlékeztet: Gyurcsány vezetése alatt Magyarországon 1-2 százalék volt a gazdasági növekedés, ezzel szemben Szlovákiában 11 százalék. Hozzáteszi, hogy Gyurcsányék bár most azt állítják, hogy „nincs demokrácia”, 2006-ban ők vezényeltek lovasrohamot a tüntetők ellen. „Erre képes a baloldal, ezt sose felejtsük el” – írja bejegyzésében Kovács István.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. február 18. 15:37
Kormányzásnak 105 főbűne. https://drot.info/rovat-4/a-gy..
Pipas2
2021. február 18. 13:04
Nem szegénylegény, hanem hajléktalan, már elitta volna a pápai oanelt is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!