Karácsony Gergelyék elbocsátották a keresztényellenes tisztviselőt

2021. február 02. 18:08

Próbaideje alatt megszűnt a munkaviszonya Békés Gáspárnak, a főpolgármesteri hivatal környezetügyi szakértőjének – írta meg a Telex.

2021. február 02. 18:08
null

Próbaideje alatt megszűnt a munkaviszonya Békés Gáspárnak, a főpolgármesteri hivatal környezetügyi szakértőjének, aki a Magyar Nemzet szerint Varga Judit esetleges bebörtönzéséről szóló mémet osztott meg az interneten – tudta meg a Telex városházi forrásokból. A hírt a Városháza sajtóirodája először nem kommentálta, majd megerősítette a lap számára. 

Békés Gáspár korábban azt írta, miszerint nem tartja hősöknek a Don-kanyarban elesett magyar katonákat, valamint betiltaná a gyerekek megkeresztelését.

Emiatt a Kereszténydemokrata Néppárt a hétvégén Békés eltávolítását követelte. 

„Békés Gáspár a Magyar Nemzetnek azt írta a Varga-mém kapcsán, hogy szerinte a Varga Juditról feltett kérdés és az ehhez fűzött hashtag nem sugalmazza a börtönnel való fenyegetést, mindössze a nemzeti együttműködés rendszere utáni időkről szól. Hozzátette, hogy szerinte a mém művészeti alkotásként értelmezendő, e szöveget is tartalmazó képek alapján nem lehet következtetni a posztoló politikai meggyőződésére. A bárki által öt perc alatt megalkotható, viccesnek szánt tartalommal kapcsolatban megjegyezte azt is, hogy nem a csok igénybevételével átépített családi ház miatt kell börtönre számítania Varga Juditnak” – írta cikkében a Telex.

A Városháza Békés Gáspár nyilatkozatától korábban elhatárolódott. Mint írták:„hivatkozott magánvéleményével sem a főpolgármester, sem a városvezetés semmilyen formában nem azonosul, nevezett magánvéleménye semmilyen formában nem tükrözi a hivatal és a városvezetés álláspontját”

Fotó: YouTube

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. február 04. 01:04
Ahogy elnézem ezt a genetikai selejtet, van ennek más baja is....
Pedrobike
2021. február 03. 16:42
Ez is mehetnek tel-avivba kristofkához...ott szeretik az ilyet
NTLLK
2021. február 03. 13:36
Kár, hogy elküldik... Gazsitól még sokat vártam...
Ezért regisztráltam
2021. február 03. 08:44
E fiúból képviselő-jelölt lesz, akárki meglássa... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!