Dobrev Klára kikotyogta, milyen kormányzati szerepre készül

2021. február 19. 21:01

A politikust a nyugdíjakról szóló online konzultációjáról kérdezték.

2021. február 19. 21:01
null

Gyurcsány Ferenc felesége az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, ahol a nyugdíjakról szóló online konzultációjáról kérdezték. Mint a műsorvezető megjegyezte, a Demokratikus Koalíció ennél a konzultációnál ugyanúgy adatokat kér, mint a kormány a nemzeti konzultációnál, a DK mégis támadja ezért a kormányt. Dobrev Klára válaszul közölte, nem ért a webes felületekhez, ezért megkérdezi majd kollégáit az ügyről. 

Megkérdezték az EP-képviselőt arról is, hogyan reagál majd pártja, ha a konzultáció során esetleg többen fogják azt válaszolni, hogy nincs szükség nyugdíjkorrekcióra. Erre válaszul Dobrev Klára azt mondta, a Demokratikus Koalíció 2022-ben koalíciós kormányzásra készül, s mint ilyen, a többi baloldali párttal közösen fogják meghatározni a nyugdíjpolitikát.

– fogalmazott a DK politikusa. Mint mondta, fennáll „annak a veszélye”, hogy a kormány az „utolsó egy évében kifosztja a költségvetést”.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. február 21. 17:51
Ceausescuné nem csak a nyugdíjasokat vágja már gerincre, hanem az egész országot megsemmisíti! Az első lesz, hogy a merkelcsorda M.o.-ra lesz költöztetve, akik házat, ellátást, ingyen közmű stb. munka nélkül fizetésnek megfelelő segélyt kapnak! A magyar emberek pedig éhbérért dolgoznak! Ezek a rühes kutyák mindannyiszor ezt tették az országgal, ki az a hülye barom aki bármit is elhisz ezeknek a hazaáruló kutyáknak??? Gyalázat, hogy akik '10 előtt bármelyik ciklusban átélték ezeknek a gyalázatos embereket taposó politikájukat, emberek életét megnyuvasztó politikájukat, képesek ezek mellé a rühes kutyák mellé állni! Azok a nyugdíjasok akik ott verik az öklüket a Ceausescu (Gyurcsány) házaspár mellett, majd amikor megint a far-hátot fogja rágni akkor majd ne pofázzon! Majd amikor a merkelcsorda az utcán pofán csapja és elveszi a pénzét akkor se pofázzon, mert 1000%, hogy egy hónap és minden aljas merkelcsorda M.o.-on lesz!
tothpal
2021. február 21. 12:38
Ne készüljön semmire! "Félbolgár" miniszterelnöke nem lesz Magyarországnak... Ugye érthető?
Volo
2021. február 21. 10:52
"...hogy ugyanannyi ledolgozott év után különböző nyugdíjat kapni szerintem nem tisztességes” Ezt komolyan mondja ez az antitalentum? Noooormáááális? Ezt még a kommunista vezetés sem merte megcsinálni! Idióta!
bagira
2021. február 21. 06:14
Sok marha ballibsi azt hiszi hogyha ezt a bolsi aprólékot-jákobot ( jut eszembe az aprólék hatalmat nem oszt meg , jákobnak jut bili kihordás ) hatalomba tolják jut az osztogatásból . Aprólék a saját vagyonát gyarapítja , alacsony kasztban élő kommunisták megkapják az energiaár emelést , bércsökkentést kedvencük felszedett adósságát fizethetik , sőt a betolakodókat is rátok telepíti , azt hiszik csak a jobboldalt érinti elvonás nyomor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!