A Politico riportere szerint egyre erősödik Trump tábora

2021. február 02. 17:31

Trump bázisa hivatala elhagyása óta „egyre erősebb”, és a felelősségre vonás csak tovább erősítené – számolt be a Fox News.

2021. február 02. 17:31
null

„Úgy gondolom, hogy komoly törés van Washington, és az ország többi része között” – véli Tara Palmeri. „Donald Trump volt elnök nem veszített politikai relevanciájából, hanem növelte azt, mióta elhagyta hivatalát” – állította a politikai megfigyelő.

„Az emberek nem akarják Trump kritizálását hallani” – mondta Palmeri az MSNBC-nek. „Minél tovább marad távol a médiától, annál inkább mártírrá válik.”

Paleri szerint például a hagyományosan republikánus Wyoming államban Trump sokkal népszerűbb, mint az állam szintén republikánus kongresszusi képviselője, Liz Cheney, a volt alelnök lánya. Cheney korábban a Donald Trump elleni impeachment eljárást is támogatta, ami ellen egy rivális republikánus, Matt Gaetz egy Cheney-ellenes tüntetést is szervezett. 

„Megpróbáltam keresni valakit, aki támogatja Cheney-t, de nem találtam ilyen embert” – mondta Palmeri az MSNBC-nek. „Attól még, hogy Cheneynek hívják, nem sokan ismerik fel a nevé. Egyszer kimondtam a nevét egy üzletben, és valaki fenyegetően kiabálni kezdett.” mivel széles körben vélik úgy, hogy Cheney „nem képviselte Wyomingot,” amikor Trump ellen szavazott, és ezért „mennie kell.”

„Utálom, hogy ilyen bizalmatlanokEgy másik világban érzem magam ott, de azt hiszem, hogy ezt nem szabad figyelmen kívül hagynunk. De én örülök, hogy ott jártam és láthattam ezt, mert azt hiszem, hogy komoly törés van Washington, és az ország többi része között. Wyomingban sok ember nem kifejezetten republikánusnak tartja magát, hanem inkább trumpistának. Ennyi… A bázis valóban egyre erősödik. Egy sikeres impeachment még erősebbé tenné”– nyilatkozta Tara Paleri. 

Fotó: MTI/EPA/Fehér Ház

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. február 05. 06:56
Előbb utóbb úgy söprik ki Bidenéket,mint a szemetet.
Rézvirág
2021. február 03. 18:06
Anno az is úgy kezdődött, h Orbán elvesztett egy választást. :)
tuapse
2021. február 02. 20:19
Trump a kukában van, ezt a magyar szélsőjobb is észrevehetné, nem kéne feleslegesen erőlködni.
nempolitizálok
2021. február 02. 18:41
Az idióta libsik azt hitték, ha Trump eltűnik, akkor a szimpatizánsai is. Még csak most jön nekik a feketeleves, mert hozni kell azt a gazdasági nivót amit Trump hozott. Márpedig a libsik nagyon korruptak, nem véletlenül annyira hangsúlyos náluk az ideológia és más népcsoportok iránti gyűlöletkeltés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!