Vérbe fagyva találták a Nancy Pelosi irodájába betörő férfit

2021. január 14. 22:40

A capitoliumi zavargásokban letartóztatott alpharettai Christopher Stanton Georgiát holtan találták otthonában.

2021. január 14. 22:40
null

Holtan találták otthonában azt a georgiai férfit, akit a Capitoliumában kitört múlt heti zavargás miatt helyeztek vád alá. Az alpharettai rendőrök az 53 éves Christopher Stanton Georgia-t mellkasán lőtt sebbel otthonában találták holtan – adta hírül a Fox News.

A rendőrtisztek azután érkeztek ki a házhoz, hogy Georgia felesége felhívta a 911-et, és a diszpécsernek azt mondta: „Jöjjenek ki, itt mindenhol vér van” – írta meg elsőként a Daily Mail. 

Vizsgálatot követően a Fulton megyei hivatalos halottkém a halál okaként öngyilkosságot állapított meg.

Christopher Stanton Georgiát azután tartóztatták le, miután megvádolták azzal, hogy megpróbált „behatolni az Egyesült Államok Capitoliumának területére, az Egyesült Államok Capitoliumi Rendőrségének akarata ellenére”, valamint „megsértette az egész városra kiterjedő kijárási tilalmat” – áll a bírósági dokumentumokban. A férfi egyes források szerint belépett a házelnök, Nancy Pelosi irodájába is, egy kézzel írott üzenetet hagyott az íróasztalán és belenézett a laptopjába. Washington D.C. legfelsőbb szövetségi ügyésze kedden közölte, hogy a zavargás miatt eddig 70 embert vádoltak meg hivatalosan.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1789
2021. január 15. 17:58
Sokat ártott ez a közveszély bohóc-Trump-az USA-nak és a tisztességes demokráciának. Utolsó tette az volt, hogy felhergelte kevésbé jelentős intellektusú szavazóit, akárcsak a fidesz a csőcseléket 2006-ban, akik szétverték a tévé székházat. Figyelmeztető ez számunkra, magyarok számára is, hogy populista pojácák mire képesek, ha vesztenek. Bár ezt mi megtapasztaltuk már 2002 tavasza után. A halálesetnek meg nem lehet köze a demokratákhoz. Kis hal volt ő, érdektelen. Valami helyi összetűzés lehetett csupán. Nagy szellemi "bravúr" szükségeltetik oksági összefüggést találni:)
hakos
2021. január 15. 12:13
Vajon mit láthatott abban a laptopban, hogy meg kellett halnia?
Karvaly
2021. január 15. 11:23
Ez már a nyílt terror, üzenet mindenkinek, aki nem tapsol Pelosinak és pártjának, hogy mire számíthat. A kérdés csak az, hogy az emberek lehajtják-e erre a fejüket, vagy még elszántabbak lesznek.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 15. 11:07
Két lépés távolságból mellkason lőtte magát, majd eltüntette a fegyvert. Fortélyos félelem igazgat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik