A baloldali vélemények összevisszasága jól érzékelteti, hogy micsoda fejetlenség van a pártvezetők körében

2021. január 03. 16:09

Egyik párt kötelezővé tenné az oltást, a másik ajánlja, a harmadik szerint mindenért Orbán a hibás.

2021. január 03. 16:09
Zsigmond Barna Pál

„Érdemes és érdekes figyelni a baloldali pártok reakcióit a koronavírus elleni oltás ügyében. Na nem azért, mert eligazítással vagy biztatással szolgálnának a nehéz időkben, hanem azért, mert a baloldali vélemények összevisszasága jól érzékelteti, hogy micsoda fejetlenség van a baloldali pártvezetők körében. Egyik párt kötelezővé tenné az oltást, a másik ajánlja, a harmadik szerint mindenért Orbán a hibás, van aki emberkísérletről beszél és van aki azért kampányol, hogy ne tegyék kötelezővé az oltást. A hatalomért és a pénzért a baloldali pártok összefogtak és az Orbán elleni gyűlölet egyelőre egybetartja őket, de belegondolni is rossz mi várna ránk ha ezek kéne döntéseket hozzanak.”

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sörgőz
2021. január 04. 08:06
A NER mindig is propagandával pótolja a hiányt. Most is azon izmoznak ami nincs. Jelen esetben oltóanyag. Természetesen a libsibolsi ellenzék miatt.
Mich
2021. január 03. 19:58
Azaz a Moslék Koalíció valóban moslék... De vannak, akik a moslékot szeretik...
Pierre
2021. január 03. 17:22
Mi a fene, kulonbozo velemenyek? Na ilyen tenyleg nem fordulhat elo a fideszben. Ott nincs ilyen fejetlenseg.
makapaka2
2021. január 03. 16:55
Rágondolni is ijesztő, hogy mi lenne Magyarországgal ha ez az ellenzéki moslék koalíció hatalomra kerülne! KÁOSZ, ANARCHIA, FEJETLENSÉG, HITELFELVÉTEL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!