Ők lesznek Magyarország ellenfelei a 2022-es Vb-selejtezőn

2020. december 07. 18:08

Hétfőn tartják meg a svájci Zürichben a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőinek sorsolását.

2020. december 07. 18:08
null

Hétfőn este kisorolták a 2022-es, Katarban rendezett labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőinek sorsolása, a magyar válogatott a harmadik kalapból várta a sorsolást.

Magyarország végül az I-csoportba került, Anglia és Lengyelország mellé. A hatosba került még Albánia és San Marino, valamint Andorra csapata is. A jövő márciustól novemberig tartó kvalifikációból – melyben öt hatos és öt ötös csoportban zajlanak majd a küzdelmek – a győztesek jutnak ki automatikusan a világbajnokságra. A csoport második helyezetteire pótselejtezők várnak.

(MTI)

Címlapfotó: MTI/EPA/FIFA/Kurt Schorrer

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2020. december 08. 14:41
Ha hozzuk az őszi formánkat, nem reménytelen egyáltalán ez a csoport. Az angolok erősebbek, de nem egy Franciaország vagy Spanyolország, a lengyel válogatottban meg 1 játékost, Levandowskit kell semlegesíteni.
ujujuj
2020. december 08. 07:08
Az elkötelezett eurokraták most sírnak. Egy dezertőr és két csicskulni nem akaró renitens keleti állam közül kettő tovább fog jutni. A lengyelekkel megosztozunk az első két helyen, az angoloknak meg pont megfelelő lesz az is, hogy a tévén nézik a vébét.
cutcopy
2020. december 07. 20:55
Izland négy éve kiverte az angolokat, Albánia viszont megverte a románokat, a lengyelek jók voltak, de két éve a vébén már nem ment nekik jól..
Borossy
2020. december 07. 19:36
Addig is nyáron EB-karnevál Budapesten! Óriási buli lesz és ez jó lökést ad majd a közhangulatnak. A jövő ősz már jó hangulatú lesz, az ellenzék rikácsol majd, de addigra már nem fognak reménykedni, csak hivatalból páran - szó szerint. Jön a következő (4.) kétharmad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!