Halálos fenyegetéseket kap a koronavírus-oltás mellett kiálló magyar virológus

2020. december 10. 16:59

Akcióban a Gődény-szimpatizánsok.

2020. december 10. 16:59
null

Halálos fenyegetéseket kap Boldogkői Zsolt virológus, aki a koronavírus-járvány során végig a maszkviselés, illetve az oltás beadatásának fontosságát hangsúlyozta – számolt be az RTL Híradó. A Szegedi Tudományegyetem tanárát azóta támadják, mióta először a Rádió 1-en, majd az ATV-n vitázott Gődény György, vírusszkeptikus gyógyszerésszel. A Gődény-pártiak többek között azt írták Boldogkői Facebook-oldalára, hogy 

Az orvos hozzátette, hogy a fenyegetések akkor érkeznek, amikor a testépítő-gyógyszerész Gődény megemlíti őt a közösségi-média felületein. Az orvos-professzor szerint ezek a kommentek még enyhébbek, többször fenyegetik „lámpavasra akasztással” illetve azzal, hogy „szétloccsantják a fejét”.

A virológus megdöbbentőnek tartja azt az agressziószintet, ami a magyar társadalomban létezik.

 

(RTL Klub)

Címlapkép: Youtube

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2020. december 11. 22:26
A vírustagadók és oltásellenesek ne is kaphassák meg az oltást, betegedjenek Csak meg nyugodtan, hátha elpatkolnak!
tgely
2020. december 10. 18:55
COVID maszkkal visszafolytott szólásszabadság káros mellékhatásai, amikor egy délalföldi poszt-öl.
__Y__
2020. december 10. 18:33
Attól, hogy néhány primitív kommenthuszár facebookon ócsárolja szerencsétlent, még nem lesz igaza a "professzornak". "A virológus megdöbbentőnek tartja azt az agressziószintet, ami a magyar társadalomban létezik." Semmi megdöbbentő nincs abban, hogyha az embereket bekorlátozzák a személyes szabadságukban, elvesztik a munkájukat, bizonytalanná, kilátástalanná válik a jövőjük egy olyan vírusra való hivatkozás miatt,ami az emberek 90%-ára nézve egy sima influenzával egyenértékű, akkor az óriási méretű feszültséget hoz létre a társadalomban.
olvaso9
2020. december 10. 18:25
Ébresztőt kellene fújni. Itt nem a politikai oldalak közötti vitáról van szó (persze, felhasználják politikai célra), hanem a jövőnkről van szó. Most még "gyilkos gyűlölet"-ről szól a komment, de a veszély az, hogy a gyűlöletből gyilkosság lehet, meg káosz. Többször kellene foglalkozni ezzel a "gyűlölet-témával" a Mandinernek is, több szempontból megvilágítva azt, kivesézve a pszichológiáját is. A gyűlöletet kellene visszafojtani, terjesztőit jobb belátásra bírni, mert ebből háború is lehet. Nem engedhetjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!