Trump ügyvédje: Bizonyítékaink vannak, perelni fogunk

2020. november 12. 11:14

Rudy Giuliani szerint jó esélye van a csapatnak, ha számításba veszik az érvénytelenített, nem hitelesített voksok ügyét, számol be a Magyar Nemzet.

2020. november 12. 11:14

Donald Trump még hivatalban lévő amerikai elnök jogi csapata mind a republikánus párt megfigyelőinek, mind a demokrata párti szivárogtatók elmondásai alapján támadja meg Pennsylvania és Michigan választási eredményeit, számol be a Magyar Nemzet. Erről Rudy Giuliani, New York város volt republikánus polgármestere, Trump személyes ügyvédje beszélt az amerikai Newsmax televízió adásában.

Az ügyvéd elmondta, hogy beadták a keresetet Pennsylvania államban, ahol ötvennél is több szemtanú állítja, a republikánus megfigyelőknek nem engedték, hogy jelen legyenek 600 ezer, megkérdőjelezhető hitelességű levélszavazat megszámolásán Philadelphiában és Pittsburghben. Szerinte jó esélye van a csapatnak, ha számításba veszik a többi választási csalásra vonatkozó állítást is, így az érvénytelenített, nem hitelesített voksok ügyét. A szavazatkülönbség mindössze 40 ezer lett, miközben az elnök korábban még 200 ezer szavazattal vezetett.

Giuliani úgy véli, a demokraták összehangolt akciójáról van szó, amit tíz különböző állam városaiban hajtottak végre, ahol demokrata vezetés van. Pedig törvényes kötelezettség, hogy a szavazatszámlálásnál mindkét párt képviselői ott legyenek – mutatott rá.

Trumpék hamarosan Michiganben is benyújtják a beadványt, ahol több százezer szavazólapot szintén minden ellenőrzés nélkül adtak le. A demokrata kiszivárogtatók szerint a csalás több napon át folytatódott, ezt bizonyítani is tudják.

(Magyar Nemzet)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2020. november 12. 17:40
micsoda banánköztársaság!!! rájuk férne egy kis demokráciaimport...
szürkeSzarvas
2020. november 12. 14:16
Vajh kik is a megveszekedett "mélyállami" hatalommániások az archeimeres vén majmot maguk előtt tolva? Csak nem a "neokohnzsidók"? :)
Íjász
2020. november 12. 12:19
Az lenne csak a liberális apokalipszis, ha kiderülne, hogy mégis Trump nyert!
pollip
2020. november 12. 12:16
Demokrata szivárogtatók....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!