Több válogatott játékos sem állhat rendelkezésre Szerbia ellen

2020. november 14. 14:51

Gulácsi és Orbán megsérült, Sallainak pedig haza kellett utaznia.

2020. november 14. 14:51
null

„Ami a keretet illeti, néhány változtatásra szükség lesz a szerbek ellen, egy részére kötelezve vagyunk, a többi pedig az én döntésemen alapul” – nyilatkozott Marco Rossi szombat délelőtt a válogatottal kapcsolatban. Mint hamarosan kiderült, ezeket a kijelentéseket azért tette, ugyanis Sallai Rolandnak azonnal vissza kellett utaznia csapatához, a nlmetországi Freiburghoz a karanténszabályok miatt, Gulácsi Péter, valamint Willi Orbán pedig kisebb sérüléseket szenvedtek. További problémát jelent Szalai Attila és Fiola Attila személye, ugyanis ők eltiltás miatt nem állhatnak rendelkezésre.

A magyar válogatott jelenleg a Nemzetek Ligája B-ligájának 3. csoportjában második helyen áll egy ponttal lemaradva Oroszországtól, megelőzve Szerbiát és Törökországot. Az utolsó két csoportmeccsre az utóbb említett két válogatott látogat Budapestre. A meccseket zárt kapuk mögött fogják rendezni az UEFA járványhelyzet miatt meghozott döntése értelmében.

Fotó: MTI/ Szigetváry Zsolt

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Romentumos Gyurcsányjugend
2020. november 14. 20:36
Micsoda diktátumai vannak ezeknek a mindenható klubcsapatoknak, annak idején a Nyilasi Tibit sem engedték el a kurva fasza Austria Wien-ből, hogy a válogatottban játszhasson.
hana1
2020. november 14. 16:55
És elhiszi valaki hogy bulizásban pont két lipcsei sérült meg? Kár hazudni, visszahívta őket a csapatuk.
yanoo
2020. november 14. 15:40
Jobbulást mindenkinek, de a lényeg már megvan. Ezek nem olyan fontos meccsek, valamint most megmutathatják az érintettek posztján eddig kevesebb szóhoz jutó játékosok, hogy méltóak a címeres mezre.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. november 14. 15:16
Gulácsinak ér Willi Orbánnak jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!