Otthoni karanténjából üzent Marco Rossi

2020. november 14. 10:16

A szövetségi kapitány betegsége ellenére nagyon boldog.

2020. november 14. 10:16
null

„Jó éjszakát! Boldog vagyok” – üzente Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya magyarul az MLSZ TV Instagramján egy videóüzenet formájában. A mester miután bocsánatot kér hibás kiejtéséért kifejti, hogy azért boldog, amiért a válogatott csütörtökön kiharcolta az Európa Bajnokságon történő részvételt. Marco Rossi kiemelte, hogy azért is örül kiemelten, mivel ezekben a nehéz időkben az embereknek szükségük van egész Magyarországon arra, hogy örülhessenek is valaminek. „Engem is leterített a vírus” – jelentette ki a kapitány. „Pontosan tudom, milyen nehézséget jelent átesni rajta” – tette hozzá. Ezt követően a szövetségi kapitány minden jót kívánt minden magyarnak és meg is kérte az összes nézőt, hogy vigyázzanak magukra.

 

 

Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tart Szófiában 2020. október 7-én, egy nappal a Bulgária elleni labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés előtt. (MTI/ EPA/ Vaszil Donev)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artfx
2020. november 17. 15:56
Az elsőben sajnos nem jelöltem meg a kommentedet. De mindenképpen akartam, hogy lássad, szinte misszióm, hogy minden kádárista olvasóhoz eljussanak a polgári gondolatok, legalább alapszinten :). Bár azt hiszem téged nem nagyon lehetne meggyőzni arról, hogy a Párt törvényellenesen uralja a közmédiát.... Egyszerre tagadod és helyesled, ami nehézzé teszi a dolgot.
artfx
2020. november 17. 14:48
nem neked mondtam, de ha jólemlékszem neked is az államszocializmusból megmaradt nézeteid voltak a párt és a közjó kapcsán. Neked is jó étvágyat kívánok Bende elvtárshoz, ha már a Kádár korszakba nem mehetsz vissza, élvezd ki ezeket a szép húzásokat...
darázs
2020. november 17. 08:29
nézze elvtárs maga ott bassza el hogy Orbánnak jobb jogászai vannak mint a Rákosi által ránk hagyott, koncepciós pereken edződött fiúk és unokák akikkel egy gyékényről jogászkodik. de felvilágosítom hogy az Apró család aktuális kommunikációja véralgebrára váltott mert nem elég a covid halott, Nem jön ki amit szeretnének ezért csal az Orbán! Érti! és dolgozzon az ügyért!
artfx
2020. november 16. 23:41
szeritem az. De nyugi, más pártoknak is megvan a maguk seggnyaló lapja. (TV2-nél minden riporter belemondta a kamerába, hogy ő Orbán Viktorra fog szavazni). Érdekes, mintha a közTVre tett kifejtésemmel nem vitáznál. Lehet, hogy megértetted? vagy csak érzed, hogy kínosan beégetted magad a CNN-nel (lehető legrosszabb példa köztévés összevetésben)....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!