Orbán Viktor: A korlátozó szabályok ma éjféltől életbe lépnek

2020. november 10. 18:27

„Arra kérem Önöket, mindannyian tartsuk be őket. Vigyázzunk egymásra és különösen vigyázzunk nagyszüleinkre, szüleinkre, az idős és beteg honfitársainkra. Ha betartjuk ezeket a szabályokat, összefogunk, akkor együtt ismét sikerülni fog” – fogalmazott közösségi oldalán megosztott videójában a miniszterelnök.

2020. november 10. 18:27
null

Mint arról korábban írtunk, meghosszabbította az Országgyűlés a veszélyhelyzetet. A képviselők 180 „igen” szavazattal, 1 „nem” ellenében fogadták el Varga Judit igazságügyi miniszter előterjesztését. Ennek értelmében kedd éjféltől életbe léphet az éjszakai kijárási korlátozás este 8 óra és hajnali 5 óra között, a digitális oktatás bevezetése nyolcadik osztály fölött, a gyülekezés és a rendezvények tilalma, valamint az éttermek bezárása is.

Az új intézkedések

Fotó: Magyország Kormánya
Fotó: Magyország Kormánya

„A Parlament megadta a rendkívüli felhatalmazást, a rendeleteket emgalkottuk, a korlátozó szabályok ma éjféltől életbe lépnek. Arra kérem Önöket, mindannyian tartsuk be őket. Vigyázzunk egymásra és különösen vigyázzunk nagyszüleinkre, szüleinkre, az idős és beteg honfitársainkra. Ha betartjuk ezeket a szabályokat, összefogunk, akkor együtt ismét sikerülni fog” – fogalmazott közösségi oldalán kedd este megosztott videójában a miniszterelnök.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2020. november 11. 14:23
meg mindig engedik a kiutazast! zarjak mar le az allamhatart KIFELE IS, mert kimaszkalnak aztan visszaeszi oket a rosseb, visszaelve azzal hogy magyar allampolgart be kell engedni
barnabibambi
2020. november 11. 06:28
A vezír belecsapott a lecsóba,közterületi maszk viselés, katonák az utcákon! A korona vírus most sarokba lett szorítva. Gondolom a következő lépést szófosó Péter teszi a vírust bekéreti a külügybe és tiltakozást fog bejelenteni! Ja hogy ezzel ki is merül a vezír vírus elleni repertoárja,mert a teljes határzárat és a szelektív hatósági karantént és útvonal kijelölést nem meri meg tenni.Az olaszhoz hasonló kijárási tilalomnak meg nincs is esélye! Várjuk ölbe tett kézzel a vírus további tobzódását mert ez a vírus korlátlan utánpótlással bír! Tehát a hulla hegyek tovább növekednek,Tehát a halálozások számát csökkenteni csak adminisztratív eszközökkel lehet csökkenteni.Azaz majd többen hunynak el tyúkszem égés miatt természetes halállal.Tehát ha a vírus pusztítását nem lehet csökkenteni akkor nincs más hátra hogy a kormány önként lemondjon.
Kiscsillag
2020. november 11. 00:07
Tökéletes, így lehet eredményesen védekezni.
jánosbácsi
2020. november 10. 23:35
Orbán úgy csinál mintha csinálna valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!