Magyarország kormánya: Nem kérünk Brüsszel bevándorláspárti politikájából

2020. november 18. 08:47

Magyarország bármikor készen áll arra, hogy megszavazza a rászoruló tagállamokat segítő gazdasági tervet, pénzügyi csomagot és a költségvetést is – szerepel a közleményben.

2020. november 18. 08:47

Brüsszel évek óta azon dolgozik, hogy Európát bevándorlókontinenssé tegye – adott ki közleményt a magyar kormány. A brüsszeli bürokraták most arra készülnek, hogy a tagországoknak járó pénzeket a bevándorlás támogatásához kössék. Látszólag ugyan a jogállamiságot kérik számon, de tudjuk, ma Brüsszelben csak azt az országot tekintik jogállamnak, amely beengedi a migránsokat – fogalmaz a dokumentum.

Mi, magyarok azonban erre már többször is nemet mondtunk. Nem kérünk Brüsszel bevándorláspárti politikájából, és nem kérünk a Soros-tervből sem. A koronavírustól szenvedő Európának most nem több bevándorlásra, hanem gyors gazdasági segítségre van szüksége – írják.

A járvány egyes európai tagállamokban gazdasági válsággal fenyeget. Az egész kontinens érdeke lenne ezen országok azonnali megsegítése. Magyarország ezért bármikor készen áll arra, hogy megszavazza a rászoruló tagállamokat segítő gazdasági tervet, pénzügyi csomagot és a költségvetést is – tartalmazza a dokumentum. Azt azonban elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ezt a kérdést a jogállamiság jelszava mögé bújva a bevándorlás ügyével kössék össze. Elutasítjuk a bevándorláspárti erők felelőtlen politikáját, ami kockára teszi a válság kezelését és aláássa Európa egységét – zárul Magyarország Kormányának a közleménye. 

(MTI-OS)

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 18. 14:49
A vírus bagatell ügy, a napi 100 halott szokásos ügymenet. Foglalkozzunk inkább a migránsokkal és a transzneműekkel, ezek jelentik ma a legnagyobb veszélyt!
Bal Bakó
2020. november 18. 12:02
Ez nagyon gáz volt most.
llnnhegyi
2020. november 18. 11:51
At EU parlamentje súlyos böszmeséget közvetett el, pökhendi módon. A juniusi Európa Tanács megegyezésbe belekontárkodott és átirta,azon a címen,hogy ők a császárok! Bűnös döntés volt! Az a lengyel és magyar miniszterelnökei annyit mondott erre a súlyos deviáns viselkedésre,hogy: No,no! Itt tartunk most. Vissza kell menni csak, csak a júniusban egyhangúlag elfogadott egyezséghez!
sagirdilsiz
2020. november 18. 11:19
Arról is kellene cikkezni, hogy a migránsokat befogadó európai államokban, mennyi támogatást kapnak havonta a befogadottak, a segélyektől kezdve, a lakhatásig, lakástámogatásig. Ha ezt az európai unió finanszírozná meg egységesen, minden tagállamban, akkor nagyon fel lennének háborodva azok, akiknek 400 euró körüli az átlagnyugdíjuk, és sokan jóval ezalatti nyugdíjat kapnak. Egy ilyen kérdést kellene megfuttatni az atv-n, vagy szponzorálhatna egy ilyen közvélemény kutatást valamelyik európai magyar párt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!