Koronavírusos a Momentum alelnöke

2020. november 05. 16:24

Orosz Annának enyhe tünetei vannak.

2020. november 05. 16:24
null

Orosz Anna is elkapta a koronavírust – adott hírt a politikus Facebook-oldalán. A tegnapi nap során érkezett meg a tesztje, amely pozitív eredményt hozott, így munkáját a továbbiakban otthonából végzi. „Enyhe tünetekkel tudhatom magam mögött a vírust, de tudom, látom, olvasom, hogy nem mindenki ilyen szerencsés. Ezért vigyázzunk nagyon magunkra és egymásra is!” – zárja rövid közleményét Újbuda alpolgármestere.

(Facebook)

MTI Fotó: Mónus Márton

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2020. november 10. 13:27
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok az alelnöknek! Amúgy pedig azt kívánom, soha ne hazudjon úgy, mint elvtársai. Íme egy példa, a brassói polgármester esete. Ő az USR tagja, a fegyőr által látogatott párthoz tartozik a jó, derék brassai polgármester, akire ezt olvashajuk: Allen Coliban most utólag módosított, és magyarázkodik. Jelen állás szerint elsősorban a saját hírnevét kell megmentenie Brassó Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) színeiben megválasztott újdonsült polgármesterének, Allen Colibannak, miután a közélet tisztaságát zászlajára tűző párt politikusáról kiderült: nem bontotta ki az igazság minden részletét az egyetemi végzettségével kapcsolatosan az önéletrajzában. Abban ugyanis az szerepelt, hogy a bukaresti műszaki egyetem automatizálási és számítástechnikai szakán végzett. Csakhogy ez nem igaz. Kiderült ugyanis, hogy Coliban ugyan valóban járt erre a szakra, csak éppen nem végezte el. Miután nyilvánosságra került a csúsztatás, Coliban gyorsan módosította az önéletrajzot, amelyben már az szerepel, hogy járt az illető szakra, de nem diplomázott le. Ezt ugyan utólag megpróbálta azzal elütni, hogy ő nem azt írta: az egyetemen diplomázott, csupán azt, hogy járt az említett előadásokra. Ez azonban már az általa javított változat, az önéletrajz első verziójában viszont egyértelműen az szerepel, hogy ezen az egyetemen is végzett.
atila68
2020. november 06. 15:11
Orosz Anna már korábban komoly tünetegyüttest produkált de azok legyőzéséhez nem elegendő a csipkebogyó tea, és a multivitamin készítmények. Azokhoz képest a Covid kutyafüle.
Bitrex®
2020. november 06. 13:24
Ugyan mit dolgozik ez "home office"-ban? Legalább magyarul is odabiggyeszthette volna, hogy az idegen nyelvekben kevésbé jártas szavazói is megértsék, mit is akar közölni velük.
bpe
2020. november 06. 00:39
"Enyhe tünetekkel tudhatom magam mögött a vírust" mögött? mintha kicsit félre volna ez lokalizálva..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!