CNN: Jared Kushner próbálta meggyőzni Trumpot, ismerje el vereségét

2020. november 08. 14:07

Trump továbbra is hajthatatlanul vallja: a választás még nem dőlt el.

2020. november 08. 14:07
null

A CNN állítja: miután a médiaorgánumok Joe Bident nevezték meg a választás győzteseként, s Trump éles hangú nyilatkozatban jelentette ki, hogy a választás még nem dőlt el, Jared Kushner, az elnök veje és befolyásos tanácsadója hatást próbált gyakorolni Trumpra, hogy ismerje el a vereségét. A CNN két forrás beszámolójára hivatkozva ír erről.

A Biden-Harris-kampány egyik vezetője közben elárulta: a tegnapi bejelentés óta a két tábor nem vette fel egymással a kommunikációt.

Kép: Jared Kushner, Donald Trump amerikai elnök veje és tanácsadója (b) és Kayleigh McEnany, a Fehér Ház kommunikációs igazgatója figyeli az újraválasztásáért küzdő Trump beszédét, melyet kampánystábjának mond a Virginia állambeli Arlingtonban az amerikai elnök-, valamint képviselőházi és részleges szenátusi választások napján, 2020. november 3-án. MTI-Fotóbank

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2020. november 09. 16:34
Én csak csodálom ha bármilyen itteni szerkesztöség ezt a szenny TV-t követi. Ebben a TV-ben az igazság ritkább, mint a fehér hollo. Kizárolag a nézök befolyásolása a céljuk, és csak az számit, hány barom nézi az adást. Teljesen mindegy milyen témában. S még azt is megengedik maguknak, hogy bárkit felülbiráljanak mint minap Trumpot. Ki adott ehhez nekik jogot? Az is amerikai demokrácia kinja, hogy ez az ado hajtotta az USA-t az iraki háboruba ( bizonyitottan hamis informácioval) és ezért jo 100000 ember az életével fizetett. Az amerikai hatoságok mégsem találtak semmit ami alapján felelöségre lehetett volna vonni a CNN-t és örökre betiltani az adot. Nagyon valoszinü, hogy a titkosszolgálatok is befészkelték már magukat. Most ha minden igaz megint egy harmatgyönge elnök kerül a tronra, akinek van már némi tapasztalata konfliktusok generálásában (Ukrajna). Ki tudja most nem fogják ezt megint kihasználni ezeka szemetek a CNN-nél egy ujabb háboru kiprovokolására. Tüzfészek van elég, nem messze tölunk is.... :-(
Sven
2020. november 08. 23:59
Kushner volt a tégla eddig is Trumpéknál. Az idei kampányfeladatát elcseszte alaposan: a fehér férfiak behozatalával volt megbízva, és hát egyedül itt gyengült a Trump-kampány.
illibernyák
2020. november 08. 21:41
Az megvan birkák, hogy az zs@do Kushner gyereknek az apja az egyik leggerinctelenebb féreg volt, amit a Föld a háton hordott? Netflix, Piszkos pénzek sorozatban gyönyörúen elmesélik. Gátlsátalan ingatlanos, mint Trump. Na szóval, Kushner apja mindkét oldalra játszott, de akkor került bajba, amikor a demokratákat támogatta, de a törvényben meghatározott nagyobb összegben. Ezért az adomány egy részét sogóra nevében tette. Félt attól, hogy ez kiderül, ezét arra jutott, hogy megzsarolja. Felbérelt egy embert, hogy csalja törbe a sógort. Egy prostival akarta lejáratni, hogy a felvétellel mezsarolja saját családját, nővérét.. Ez megvan? Ez a féreg a saját családját zsarola, De végül börtönbe kötött ki. Na, a kis féreg Jared minden nap meglátogtta az apját a böriben, vagyis háziőrizetben egy családi házas környéken. Ezután vette át a cég vezetését. igazi g@ci volt ő is, mint Trump, az apja és a hasonló new yorki ingatlancápák.
kaltran
2020. november 08. 21:03
Mi van azon csodálkoznivaló, hogy felmerülő kétségek esetén, valaki perel, ellenőriztetni akarja az eredményt? Hiszen mindenki perrel minden kis szarral kapcsolatban, tele van a padlás fülemüle perekkel, akkor miért lógna ki a sorból egy aprócska amerikai elnökválasztás? Vagy írják le manifeszt, mindenki úgy győz ahogy tud, úgy csal ahogy tud és pereknek nincs helye, ez egy szép új világ. A dolog mókás volt mondjuk a Beatles Magical Mystery Tour című filmjében, ahol versenyeztek, és mindenki úgy csalt ahogy tudott. Volt aki autóval ment, volt aki busszal, volt aki szaladt stb. De ez az amerikai elnökválasztás inkább egy Rocky Horror Picture Showra hajazott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!