A francia tanárgyilkosság kapcsán fenyegetőzött egy muszlim diák Berlinben

2020. november 15. 11:56

Egy tizenegy éves diák lefejezéssel fenyegette meg tanárát a német fővárosban.

2020. november 15. 11:56
null

Egy tizenegy éves diák lefejezéssel fenyegette meg tanárát Berlinben. Miután az iskola nyilvánosságra hozta az esetet, öt másik intézmény is jelezte, náluk is történtek hasonló fenyegetések.

„Kisebb lavinát indított el Németországban a francia tanárgyilkosság. Európa-szerte megemlékeztek a meggyilkolt történelemtanárról, így Németországban is. Ennek kapcsán egy berlini iskolában egy tizenegy éves muszlim fiú pár nap leforgása alatt kétszer is megfenyegette tanárnőjét. Az első fenyegetést az egy perces megemlékezésre időzítette, ekkor a fiú hangosan állította, hogy egyetért a francia gyilkossággal” – mondta Noll Katalin a közmédia tudósítója a M1 híradójában. 

Az eset miatt behívatták a fiú szüleit, akik azonban nem voltak hajlandóak az együttműködésre és az iskolára hárították a felelősséget. Miután a tanárnő nemtetszését fejezte ki a szülők reakciója miatt, a fiú ismét megfenyegette őt, ha nem hagyja békén a szüleit, úgy járhat, mint a francia történelemtanár. Németországban gyakori, hogy a tanárok nem mernek beszélni a hasonló esetekről. De miután a berlini iskola nyilvánosságra hozta az incidenst, öt másik intézmény is jelezte, náluk is történtek hasonló fenyegetések – számolt be a Híradó.hu

(M1 Híradó)

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2020. november 16. 11:59
"Az eset miatt behívatták a fiú szüleit, akik azonban nem voltak hajlandóak az együttműködésre és az iskolára hárították a felelősséget." Az iskola kizárólagos felelőssége megoldani ezt a tarthatatlan helyzetet??? Megkérdezném a gyerek szüleit, hogy szerintük melyik lenne a legjobb fegyelmező eszköz: inkább 25 botütés, a megkövezés vagy a lefejezés?
olajfa1
2020. november 16. 11:06
NINCS ITT SEMMI LÁTNIVALÓ! csupán csak a "liberalizmus" no meg a "szólásszabadság" bontogatja a szárnyait... tűrjetek németek! tűrjetek!!! TŰRJÉTEK EL A SZAVAZATOTOK KÖVETKEZMÉNYEIT NÉMETEK!!!
orion
2020. november 16. 09:42
Tudom, nem ez a legfontosabb, meg fideszbirka létemre természetesen nézem a mesecsatornát is, de a tudósító képes volt kétszer is úgy mondani a francia ember nevét, hogy "szemjúel peti". Fülhasogató. Vetexik a "fabergé" tojással (kemény g-vel) A kis mocskot meg az egész famíliájával visszazsuppolni oda, ahonnan jöttek! Persze ezt csak a józan ész diktálja, ezért nem is lesz belőle semmi.
krisztoforo48
2020. november 16. 07:08
Az az ország amelyik nem képes állampolgárait megvédeni,nem jogállam.Pofázhatnak bármit,a nyugatiak nem jogállamok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!