A Budavári Önkormányzat szerződést bont a PIM-mel Demeter Szilárd miatt

2020. november 30. 10:45

„A Budavári Önkormányzat addig nem hajlandó a PIM-et támogatni, amíg azt Demeter Szilárd vezeti” – írta V. Naszályi Márta.

2020. november 30. 10:45
null

Demeter Szilárd, az Origóban megjelent, sokak által vitatott publicisztikájára válaszul a Budavári Önkormányzat felbontja szerződését a Petőfi Irodalmi Múzeummal – jelentette be a kerület polgármestere.

„A Budavári Önkormányzat elfogadhatatlannak tartja, hogy olyan ember vezette intézménnyel legyen szerződése, aki népirtást tagad vagy relativizál” – indokolta döntést a baloldali politikus. A polgármester szerint e szerződést az önkormányzat új vezetése a korábbitól örökölte, amelynek megfelelően évi egymillió forinttal támogatja a PIM által működtetett Mesemúzeumot.

„A Mesemúzeum épülete ráadásul az önkormányzaté, amelyet eddig ingyen bocsájtott a PIM rendelkezésére.

– zárta közleményét V. Naszályi.

MTI/Balogh Zoltán

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2020. december 25. 13:40
Ennyit a "szólás- és véleményszabadságról".
teljesenertelmetlen
2020. november 30. 22:27
Ezek a véglények a kommentszekcióban ott ujjonganak, hogy megszüntették egy MESEMÚZEUM támogatását. Nóóóóóóóóóóóóóórmális? Javasolnám: ha bármelyik kerületi vezető vagy sajtómunkás vagy NGO alkalmazott olyat szól, ami nem tetszik a kormánynak, azonnal szüntessenek meg MINDEN létező állami támogatást, amiben részesül!
teljesenertelmetlen
2020. november 30. 22:15
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Na ezek politikai alapon jól megbüntették a gyerekeket! :))))))))))))))))))))))) Az Isten barmai!
civis72
2020. november 30. 19:58
az ilyen közpénzszopó parazitáktól mikor fogunk már megszabadulni ? ...értelmiség egy szart...ingyenélő judeobolsevik férgek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!