Gólt szerzett, de kikapott a Fradi a Barca ellen

2020. október 20. 21:03

Barcelona - Ferencváros: 5:1. Összefoglalónk.

2020. október 20. 21:03
null

A kezdőcsapatok

Barcelona: Neto - Sergi Roberto, Gerard Piqué, Clement Lenglet, Sergino Dest - Frenkie De Jong, Miralem Pjanic - Ansu Fati, Philipp Coutinho, Trincao - Lionel Messi

Ferencváros: Dibusz Dénes - Botka Endre, Miha Blazic, Adnan Kovacevic, Eldar Civic - Ihor Haratin, Aissa Laidouni - Sigér Dávid - Olekszandr Zubkov, Isael - Tokmac Nguen

Gyönyörű gólt lőtt a Fradi, de sajnos lest intett a játékvezető

Blazic rúgta fel Fatit, jó helyről jöhet szabadrúgással a Barcelona. Messi lőtt 24 méterről, a jobbra tartó labdát Dibusz könnyedén védte. Zubkov mentett a jobb oldalon a Barca támadója elől szögletre. A helyi kommentátorok eddig nagyon dicsérik Dibusz Dénest, aki rendkívül magabiztosan véd. Tokmac lőtt gólt, de sajnos a játékvezető szerint lesről indult.

Tokmac léphetett volna megint ki egyedül Isael labdaszerzése után, de Lenglet szerelni tudott. Kicsit lemaradtunk, de Messi jó helyzetben rontott szerencsére, végül Botka lábáról Dibusz kezében kötött ki a labda. Fati trükközött a tizenhatoson belül, de Kovacevic szépen szerelt. Tokmac lekészítése után Isael lőtt 7 méterről hatalmas kapufát!

Duplázott a Barcelona

Messi szólózott, majd Kovacevic hagyta ott a lábát, büntetővel jöhet a Barcelona. Messi lőtte be a bal alsóba a labdát, hiába érezte Dibusz a sarkot. 1-0. Máásodszor Fati kapott jó labdát De Jongtól, majd kapásból lőtt a kapuba 6 méterről. Nem volt les. Kettővel vezet a Barcelona.

A félidő után 

Messi cselezgetett a jobb oldalon a tizenhatoson belül, majd Fatihoz passzolt, aki közelről sarokkal szolgálta ki Coutinhót, a brazil 15 méterről a jobb alsóba lőtt. 3-0 a Barcelonának.

Gólt szerzett a Ferencváros!

Piqué húzta vissza Tokmacot a tizenhatoson belül, amiéert a Fradi büntetőt kapott, a spanyol védőt pedig kiállította a játékvezető.  Haratin magabiztosan lőtte be a büntetőt a jobb alsóba. 3-1.

Újabb Barca-gólok

Dembelé futott el a jobb oldalon, négy magyar védő sem tudta megállítani a villámgyors szélsőt, aki az alapvonalról középre passzolt, ahol Pedri érkezett, és 10 méterről Dibusz kapujába lőtt. 4-1.

Ezt követően Messi vette át kapunak háttal a labdát a tizenegyesponton, majd szépen tálalt Dembelé elé, aki 9 méterről könnyedén lőtt a kapuba. 5-1.

 

A Fradi tehát 5-1-re kikapott a Barcelona ellen, de legalább sikerült a gólszerzés.

(MTI / Mandiner)

Címlapképen: Ansu Fati, a Barcelona játékosa gólt szerez a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án. Fotó: MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2020. október 21. 12:03
Emberelőnyben gólokat kapni. Ez aztán virtus.
zakar zoltán béla
2020. október 21. 11:53
3-1 után melléLÉPTEK...
olajfa1
2020. október 21. 09:15
Az utolsó két gólért kár. Nagyon kitámadott a fradi. Mindennek ellenére nagyon jó meccs volt, és szépen helytáll a fradi. Dratula nekik. TOVÁBBI JÓ HELYTÁLLÁST KÍVÁNOK!
balbako_
2020. október 21. 06:12
Ennyivel jobb csapat a Barca. (100x ennyivel drágább!). Nem baj, tessék készülni a többi meccsre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!