Hazánkba érkezik a Facebook randialkalmazása

2020. október 22. 13:10

A Facebook tavaly szeptemberben indította el a Facebook Datinget, amelyet most Magyarországon is bevezet.

2020. október 22. 13:10
null

A Facebook tavaly szeptemberben húsz másik országban, köztük az Egyesült Államokban indította el az új társkereső szolgáltatást Facebook Dating néven, amelyet most több más országhoz hasonlóan Magyarországon is bevezet – számol be a Média 1 portál. 

A Facebook Társkereső egy különálló szolgáltatás a Facebook applikáción belül, amelynek használatához külön fel kell iratkoznia, és saját profilt kell létrehoznia a felhasználóknak, ez azonban okostelefonról néhány pillanat alatt elvégezhető. Az elmúlt több mint egy évben a Facebook Társkeresőn már több mint 1,5 milliárd alkalommal léptek párba a felhasználók. Fontos, hogy a Társkereső algoritmusa sosem kínálja fel automatikusan a facebookos ismerősöket potenciális partnerként, és használói sem a hírfolyamban, sem másutt nem kapnak értesítést arról, ha egy ismerősük profilt hozott létre a Társkeresőn.

(Média 1.)

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. október 22. 20:34
Erre a sima facebook nem jó..?
Falfirka
2020. október 22. 15:54
undorító banda! a cenzúrázást hagyjátok abba bazd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ellenforradalmár
2020. október 22. 15:20
És mi lesz, ha engem egy pasival akar(na) összehozni?
atila68
2020. október 22. 15:14
Értem én, de miért lett buziszivárványos minden a messengerben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!