Bolgár-magyar: Tizenkétezer néző lehet a stadionban

2020. október 05. 20:27

A lelátón kötelező lesz az arcmaszk viselése, valamint a távolságtartás. Akik ezeket nem tartják be, azokat eltávolítják a stadionból.

2020. október 05. 20:27
null

A Bolgár Labdarúgó Szövetség (BFSZ) 12 ezer jegyet hoz forgalomba a csütörtök esti, magyar válogatott elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre. A BFSZ honlapjának hétfői beszámolója emlékeztet, hogy az európai szövetség csütörtökön úgy döntött, a versenyrendszerébe tartozó mérkőzéseken a stadionok 30 százalékos kihasználtsággal fogadhatnak nézőket, de vendégszurkolók egyik helyszínen sem lehetnek.

A szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban összesen 12 ezren, szektoronként négyezren lehetnek majd az Egészségügyi Minisztérium, valamint az Ifjúsági és Sportminisztérium jóváhagyásával. Minden néző csak testhőmérséklet-mérés után léphet az aréna területére, ahol számos kézfertőtlenítő áll majd rendelkezésre. A lelátón kötelező lesz az arcmaszk viselése, valamint a távolságtartás. Akik ezeket nem tartják be, azokat eltávolítják a stadionból.

(MTI)

Címlapképen: Nagy Ádám (j1), Szalai Ádám (j2),Hangya Szilveszter (j3), Bese Barnabás (b4), Kalmár Zsolt (b5), Sigér Dávid (b6), Cseri Tamás (b7), Szalai Attila (j8), Sallai Roland (b1) az Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjének október 8-ai, szófiai Bulgária-Magyarország mérkőzése előtti edzésen az Illovszky Rudolf Stadion melletti edzőpályán 2020. október 5-én. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Bruzák Noémi

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. október 07. 07:21
Sajnos a bolgároknál is gyengébbek vagyunk,valószínűleg kikapunk. Bárcsak ne lenne igazam.
pemete jakab
2020. október 06. 20:36
"Bolgár-magyar" Annyit elárulok, hogy az a csapat jut tovább, amelyik országzászlajában van fehér, piros és zöld.
Kanóc
2020. október 06. 11:18
"Természetesen továbbra is fennmarad az 500 fő feletti rendezvények tilalma." Kivéve a focit, baszódjatok meg.
Mich
2020. október 06. 10:24
Nem lehetnek vendégszurkolók... De talán lehetnének ott virtuális magyar szurkolók és azok hangja, az sokat jelenthetne...!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!