Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Exkluzív interjút adott Orbán Viktor a TV2-nek

2020. szeptember 27. 17:48

Exkluzív interjút adott hétfő este hatkor a kormányfő a TV2-nek.

2020. szeptember 27. 17:48
null

Exkluzív interjút adott Orbán Viktor a TV2-nek, melyet hétőf este 6-kor vetítettek le a TV2 Tények c. műsorában – számolt be róla a Media1. A miniszterelnök beszélt többek közt a járványügyi intézkedésekről, a határzárról és arról is, hogy mikor lesz vakcina a leghamarabb itthon.

Fotó: MTI/ Szigetváry Zsolt

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2020. szeptember 27. 20:13
orban koszos rezsimje igy mukodik: A józsefvárosi újság munkatársai elutaztak Szolnok megyébe, hogy felkeressék a Pikó András ellen még júliusban felszállított tüntetőket. "Nem mondták, hogy hova megyünk, csak annyit, hogy menni kell" - mondta egy helyi lakos a riportnernek. Többen csak az arcuk eltakarásával, hanguk eltorzításával nyilatkoztak, de volt olyan is, aki vállalta az arcát, egy nő, aki a tüntetésen is megjelent, arról számolt be, hogy több százan mentek fel onnan, ahol ő lakik. Tálcákat kaptak Budapesten, amikre romlott ételekről készült képeket nyomtattak. A földön "található volt" több tű, fecskendő és "kábítószernek látszódó nejlonzacskók, fóliák". "Egy napközi lehetett, ami előtt tüntettünk, nem tudom. Hogy romlott ételt kaptak a gyerekek.. Hogy minket becsaptak-e vagy sem, azért vittek... Nekünk ezt mondták, hogy ezt mondjuk. (...) Hogy ez hazugság volt-e vagy nem, azt az isten tudja. Ezt csak azt tudná megmondani, akik ebben részt vettek" - fogalmazott a nő. Hozzátette, ők a lakóhelyükről először kocsival indultak el, majd átszálltak buszokba. "Pénzért mentünk, én ezt se tagadom le. Ki az a bolond, aki nem megy? (...) Meg volt beszélve, nagyobb fejek, pénzesek, ez itt valami kapcsolat alapján történt ez az egész" - mondta. https://magyarnarancs.hu/belpol/nem-mondtak-hogy-hova-megyunk-csak-annyit-hogy-menni-kell-133535
buffon91
2020. szeptember 27. 20:02
Egyre több ilyen felszopó "nekem higgy, ne a szemednek" interjú várható az elkövetkező 1,5 évben, ahogy csődöl be a Fidesz kormányzása...
Secnir
2020. szeptember 27. 19:44
"Exkluzív interjút adott Orbán Viktor a TV2-nek, melyet hétőf este 6-kor vetítettek le a TV2 Tények c. műsorában - számolt be róla a Media1." ...és ezek a szerkesztők. ad1: a Media1 azt írta: MA ESTE FOGJÁK (mivel 18:00 előtt jelent meg a cikk) ad2: ma NEM hétfő van, ma VASÁRNAP van. további kérdés azzal kapcsolatban, hogy varga anno miért a régi indexet nyitotta meg először, ha hiteles tájékoztatást akart?
Türelem
2020. szeptember 27. 19:22
Kórosan beizgult a sok debil DK-s nyugger Orbánra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!