Társadalmi válságban a Felvidék?

2020. augusztus 07. 19:15

Megszűnni látszik a lévai Czeglédi Péter Református Gimnázium. Kassai Gyulával, a lévai református gyülekezet lelkészével beszélgettünk az intézmény problémáiról, valamint a Felvidék társadalmi, politikai válságáról.

2020. augusztus 07. 19:15
null

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1Szkeptikus
2020. augusztus 08. 12:19
Szomorú. Azt hiszem Magyarországnak egy része már Trianon előtt,a török uralom,a kuruc-labanc harcok közben elveszett, és ezt elődeink már nem tudták visszahozni. Nem tudom hogy felfogták-e ők eléggé azt hogy ,ha a magyar gróf, báró, földjeit szlovákok,románok,szerbek dolgozzák, akkor ez a föld már az ők tulajdonukban van egyrészt. Talán a kiegyezés elsősorban a szomszédos népekkel kellett volna történjen, és utána az osztrákokkal.
56október
2020. augusztus 08. 10:14
Talán nem kellett volna egy színmagyar városból 20% alá csökkenni, és akkor nem lenne ilyen baj sem. Ez már eszetekbe jutott, esetleg ?
olajfa1
2020. augusztus 08. 09:15
A fevidékieknek a szerbiai magyarok megmutatták, hogy hogyan kell politizálni! ŐSSZEFOGTAK! Mert első a haza, és a nép, aztán jöhet csak a "pártoskodás"!!!...
Akitlosz
2020. augusztus 08. 01:18
A reformátusok lennének a társadalom? Akármi is van a reformátusok intézményeivel az nem társadalmi válság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!