A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz

2020. augusztus 11. 11:31

Senki sem nyomoz a színházi tao-csalók után, állítja a párt.

2020. augusztus 11. 11:31

Hiába derült fény évekkel ezelőtt arra, hogy öt, gyakorlatilag ismeretlen kis színház brutális mennyiségű, mintegy kilenc milliárd forintnyi tao-pénzt csalt el, azóta sem vontak felelősségre senkit sem az üggyel kapcsolatban. Ez az öt színház egyébként mind erősen kötődött ahhoz a Megyeri Lászlóhoz, akinek kiemelt szerepe volt a színházak finanszírozását megreformáló tao-rendszer kiagyalásában, szerepel a párt közleményében.

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz az újabb arcátlan és nyilvánvaló közpénzlopás ügyében, fogalmaz a DK dokumentuma. Évek alatt nem voltak képesek felelősségre vonni a tao-támogatással trükközőket és igyekeznek központilag eltussolni az ügyet, miközben pedig azt látjuk, hogy a kormány sorra bünteti az egyébként normálisan és átláthatóan gazdálkodó, független, kis színházakat. Mi, európai magyarok viszont úgy gondoljuk, hogy akkor sem úszhatja meg semmilyen enyveskezű a büntetést, ha a Fideszhez van ezer szállal becsatornázva, és többek érdeke, hogy elbújtassák a bűnöst – zárul a közlemény, amelyet Ráczné Földi Judit, a Demokrata képviselők közösségének (a DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet) elnöke, a DK elnökségi tagja jegyez.

(MTI-OS)
 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2020. augusztus 12. 08:48
Nem értem a hozzászólókat. Feljelentést tettek, majd a hatóságok kivizsgálják és eltutasítják vagy nyomozást indítanak. Mi ezzel a gond? Egyedül az, hogy korai hír. A nyomozás megkezdesékor, vagy elutasításakor lesz aktuális. Addig csak rágalmazásra alkalmas.
llnnhegyi
2020. augusztus 11. 16:36
A DK tagjai ma is molésak.
Magnólia
2020. augusztus 11. 15:37
Nos akkor a fő feljelentő belépett a degeneráltak klubjába? Vagy csak szabin van? Aj-aj.
engeddmeg
2020. augusztus 11. 13:19
"Mi, európai magyarok..." Értjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!