Palesztin történész: Franciaország és Németország tíz éven belül iszlám köztársaság lesz

2020. június 14. 09:15

Ghassan Weshah palesztin történész úgy fogalmazott egy televíziós műsorban, hogy az Egyesült Államok összeomlik, helyét pedig az iszlám világ fogja átvenni.

2020. június 14. 09:15

Ghassan Weshah egy palesztin történész, aki rendszeres vendége a gázai központú Al-Aqsa TV-nek. Weshah legutóbbi kijelentései nemzetközi figyelmet eredményeztek, ugyanis nagy port kavartak. „A jövő a miénk lesz, az arab és az iszlám nemzeteké” – fogalmazott Weshah, aki szerint az Egyesült Államok „hamis kultúrával” vezeti a világot, ám folyamatosan omlik össze a „szabadság” gondolatával együtt. „Ennek a helyére egyetlen hatalom léphet, ami elvezetheti a világot: az iszlám” – folytatta gondolatát a történész.

Arra a kérdésre, hogy miért pont az iszlám fogja átvenni az amerikaiak helyét, Weshah úgy válaszolt, hogy csak ők képesek rá. A történész szerint Kína kultúrája csak határain belül értelmezhető a történelem kezdete óta, így hát ők nem alkalmasak a feladatra. „Tíz centiméterre nem terjeszkedtek túl soha határaikon” – fogalmazott. Weshah szerint a kínaiak ráadásul belterjesek, ráadásul mindent megesznek, ami mozog. Weshah végül arról is beszélt, hogy Franciaország, valamint Németország tíz éven belül iszlám köztársaság lesz. „Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint német és a francia állampolgárok óránként térnek át az iszlámra. Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint 24 óránként egy-egy templom mecsetté válik. Az iszlám kultúra nagy léptekkel halad előre” – fogalmazott a történész a műsorban.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 15. 12:09
Idiótából sehol sincs hiány.
Potymog
2020. június 15. 08:54
Tény és való, a világ nagyon összement, már órák alatt körbe tudjuk repülni a Földet. Nem csak a mértékegységeket szükséges egyesíteni ahhoz, hogy könnyen tudjunk működni, hanem a világról alkotott nézeteket és a működő jogrendet. Nagy kérdés, milyen lesz a világ új kultúrája a jövőben.
Kandeláber
2020. június 15. 07:11
De facto már mindkettő kalifátus. Palesztinok meg nincsenek, csak sivatagi tevesz@rrágó arabok, akiknek a zászlaját tavaly az identitás nélküli zsidók kitűzték a CEU budapesti épületére. Egyikre sincs szükségünk itt Magyarországon.
néhai Ch.Pilot
2020. június 15. 01:14
Ott egye a rosseb! Ide ne jöjjenek! Ha a libsiknek hinni lehet nem is fognak, mert ez az életszínvonal és emberijogi berendezkedés, ami itt van, nem kell senkinek, :-D Retard Europe Black Likes Murder
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!