Elhunyt Little Richard

2020. május 09. 17:45

A legendás zenész 87 éves korában távozott.

2020. május 09. 17:45

A Tutti Frutti, a Good Golly Miss Molly és a Long Tall Sally énekes-zongoristája 87 éves korában halt meg, ahogy a Rolling Stone magazin hírül adta. A hírt fia hivatalosan is megerősítette, ugyanakkor halálának oka eddig ismeretlen.

Az amerikai énekes egyszerre volt dalszerző és zongorista, és a rock and roll egyik korai úttörőjeként tartják számon.
 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 10. 08:21
P.s.: Szó se róla! NAGY ROCK ZENE VOLT A LITTLE RICHARD-É! HOGY MENNYIRE "NAGY" AZT SZÖRÉNYIÉK TUDTÁK LEGINKÁBB. CSAK! EGY IDŐ UTÁN NEKEM E7 A "NAGY" ROCK ZENE SEM KELLETT. VISSZATÉRTEM JOHANN SEBASTIAN BACH-HOZ, ÉS EZT MINDMÁIG NEM BÁNTAM MEG!!!!!!
syphax
2020. május 10. 08:13
Azért tovább is "nyúlt" a Little Richard "őrült népszerűsége", mint--úgymond-- a "hatvanas évek közepe"!!!!! Persze nem túl sokkal tovább...ez igaz.Ő, Little Richard addig volt "nagy" az akkori "ezek a fiatalok" körében amig ROCK(!) volt a MINDEN, A FŐ(!) és csak "az: a "Rock and ' Roll"!!! És nem(!) igaz hogy "nőies" volt a hangja, mert csak az elmebeteg nők--meg egyéb aberráltak--sikoltoznak rekedten NŐKÉNT IS.( TUDOM MERT ÖLÉG SOK NŐVEL VOLT DOLGOM: RÉSZEG NŐKKEL IS!) Little Richard hangja TELJESEN EGYEDI VOLT: SE NEM NŐ, SE NEM FÉRFI, ÉS FŐLEG: HANGJA NEM VOLT "BÁJOLGÓ" ÉS SELYMES, ÉS EGYÁLTALÁN NEM VOLT "TETSZENI AKARÓ", INKÁBB BÁNTÓ-PROVOKATIV-ÜVÖLTŐ-ÜVÖLLTŐZŐ, MINT A BOLONDOKÉ....! DE MONDJUK A CLIFF RICHARD-É, VAGY AZ ELVIS-É: sokkal inkább AMOLYAN "SZÉPELGŐ"-TÁMADÁSMENTES HANG HOZZÁ--A LITTLE RICHARD-ÉHOZ-- KÉPEST, AMELYIK TÁMADNI akaróan BÁNTÓAN provokáló- agressziv hang volt. SZÁNDÉKOSAN-SZÁNDÉKOLTAN ÉS TUDATOSAN "AZ"!!! ÉS AZ IS IGAZ, HOGY LITTLE RICHARD HULTUSZA MÁR AZ 50' ES ÉVEK KÖZEPE--ÚGY 1955 TÁJÁN--MEGKEZDŐDÖTT...AZ USA-BAN.... PERSZE AKKORIBAN HOGY Ő BUZI, MÉG NEM IGAZÁN VOLT ÉS SOKÁIG NEM....TUDHATÓ. ÉS MIKOR TUDOTTÁ VÁLT HOGY, "AZ", EZ SOK HIVÉT--KÖZTÜK ENGEM IS--IGENCSAK ERŐSEN ELTASZITOTTA. ONNAN KEZDVE NEKÜNK...ELNÉMÚLT AZ Ő VILÁGA....SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.....
alex44
2020. május 10. 07:35
R.I.P.
szeekely
2020. május 10. 06:20
LATTAL-E DUDAT A LEGFEKEN? Na, ez Little Richard magyarul. : ) "A whop bop b-luma b-lop bam bom." https://genius.com/Little-richard-tutti-frutti-lyrics
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!