5 évesen 3 dollárral Kaliforniába vezetett egy Lamborghiniért

2020. május 09. 11:54

Nem mindennapi történetet rögzített a utahi rendőrség.

2020. május 09. 11:54

Megállított a Utah állami rendőrség az úton egy 5 éves kisfiút, aki épp Kaliforniába tartott, hogy ott Lamborghinit vegyen magának – igaz, csak 3 dollár volt a zsebében, míg egy luxusautó 200 ezer dollárnál kezdődik. A kisfiú elkötötte édesanyja utcai terepjáróját, amikor ő megtagadta tőle, hogy luxusautót vegyen neki. Ezt követően a utahi autópályára vezetett komoly célokkal. Az egyik járőr 15:30 lett figyelmes a gyanúsan alacsony sofőrrel közlekedő járműre. A Rogan Morgan parancsnok, a járőr a CNN-hez köthető KSL-TV-nek bevallotta, hogy kezdetben azt hitték a sofőr fogyatékkal élő, de jobbnak tartották megvizsgálni az esetet.

A járőrök megdöbbentek, amikor kinyílt az ajtó és egy 5 éves kisgyermeket találtak a volán mögött. A felvételen hallani is lehet a megdöbbenést a rendőrtisztek hangjában: „Hány éves vagy? 5 éves vagy? Wow... hol tanultál meg autót vezetni?” – kérdezik. A kisfiú hamar elismerte, hogy mi célból ült be a volán mögé. A rendőröknek is elmesélte a tervét a Lamborghini-vásárlásról, melyre zsebpénzét is magával vitte. Morgan szerint senki nem sérült meg. A helyi ügyész fog dönteni az ügyben, hogy vádat emelnek-e a kisfiú szülei ellen, akik nem voltak otthon, amikor a kisgyermek elkötötte a családi autót.

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak szerényen
2020. május 10. 17:34
Ez kamu! Ld. magasság és pedál elérése. Ha automata a váltó, akkor is legalább a féket és a gázt el kellett érnie, közben kilátnia. Közben még egyenesbe is tartani az autót, kanyarodni stb. Ugyan, ugyan!!!
gabor7th
2020. május 10. 00:01
Hogy érte el a lába a pedált?
gabor7th
2020. május 10. 00:00
Mi van az arcával? Horrorisztikus.
viewty
2020. május 09. 17:43
Én szeretem a belevaló kölköket :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!