Donald Tusk ismét kéretlen szavakkal illette Orbán Viktort

2020. április 17. 21:52

Az Európai Néppárt elnöke a Spiegelnek adott interjújában vont náci párhuzamot a magyar miniszterelnökkel és a magyar koronavírus elleni intézkedésekkel kapcsolatban – írja a Magyar Nemzet.

2020. április 17. 21:52

„A történelem során sokszor láthattuk, hogy a politikusok a hatalmuk kiterjesztésére törvényeket használnak. Ez Németországban ismerős lehet. Biztos vagyok abban, hogy Carl Schmitt nagyon büszke lenne Orbán Viktorra” – idézi Tusk nyilatkozatát a Magyar Nemzet.

A portál tájékoztatása szerint a néppárti erőviszonyokról Tusk azt mondta: a magyar kormányfő szeretné átalakítani a Néppártot, vagy egy részét a nemzeti-konzervatív, autoriter erők szövetségévé. – És jelenleg nem az a helyzet, hogy a politikai családban száz ellenfél jutna Orbánra – állapította meg. Donald Tusk szerint a pártcsaládban felfüggesztett tagsággal bíró Fidesz ügyét még idén rendezni kell, bár azt még nem tudni, hogy a párt politikai közgyűlése mikor ülhet össze legközelebb – írják.

Az Európai Néppárt elnöke az elmúlt hetekben több alkalommal is méltatlan szavakkal illette a magyar miniszterelnököt, akit a náci párhuzamot megelőzően a vírushoz hasonlított.

Petri Lukács Ádám reakcióját „Tusk nácizásáról” ide kattintva olvashatják.

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. április 28. 10:15
"..A koronavírus elleni védekezésről szóló törvény miatt a kormány ellen valóságos hajtóvadászat indult. Az NGO-k és a balliberálisok végtelenített szappanoperája szerint csak ott van jogállam, ahol ők vannak hatalmon, ahol olyan törvényeket hoznak, melyek a saját elvárásaiknak megfelelnek. Egyébként fennáll a veszélye annak, hogy a Föld visszafelé kezd forogni. Mindez már a könyökünkön jön ki." TELE VAN A TÖKE MÁR AZ EU HÜLYESÉGEIVEL MINDEN NORMÁLIS MAGYARNAK. ELMENNEK ŐK A JÓ KÚÚRVA ÉDESANYJUK HÓTTKÓROS PICSÁJÁBA DONALD TUSK-KAL AZ ÉLEN!
Zdrajcy z Brukseli
2020. április 23. 22:30
Hungarian brothers! Tusk is a rag and traitor who destroyed Poles and the Polish economy for 8 years. Now he is doing it from Brussels. He is on the services of Berlin and left-wing UE. His goal is to destroy independence in Central Europe. See, it looks like a gollum, and what a gollum was, everyone knows it. Long live independent Hungary, long live independent Poland. The EU i Tusk is a leftist hooker !!!
táltos
2020. április 21. 20:53
Tusk ÓÓÓ!
bagira
2020. április 19. 17:46
V4NA: A nácizó Donald Tusk eltitkolta, hogy nagyapja Wehrmacht-katona volt.. Náci elvtárs maradjon csendben. Tusk elvtárs hű maradt a családi vonásokhoz , tömeggyilkosok közé ő is beállt. https://www.origo.hu/itthon/20200418-v4na-a-nacizo-donald-tusk-nagyapja-wehrmachtkatona-volt.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!