Megfertőzi-e a koronavírus a gazdaságot? – Itt a Mandiner új podcastje!

2020. március 10. 16:25

A kereskedelemnek, a tőzsdének, a gazdasági kapcsolatoknak a félelem árt a legjobban.

2020. március 10. 16:25

A koronavírus-járvány miatt zuhannak a világ tőzsdéi, összeesett az olajár, a nemzetközi pénzügyi szervezetek a világgazdaság növekedési ütemének visszaesését prognosztizálják. Tizenkét év elteltével lesz-e újabb gazdasági világválság?
 
A Mandiner Podcast keddi vendége: Oláh Dániel közgazdász, a Mandiner Makronóm rovatának vezetője.

Készül az adás.<br>A képen balról jobbra: Pap Lázár (Mandiner), Oláh Dániel (Makronóm), Maráczi Tamás (Mandiner)
Készül az adás.
A képen balról jobbra: Pap Lázár (Mandiner), Oláh Dániel (Makronóm), Maráczi Tamás (Mandiner)

Műsorunk az alábbi felületeken érhető el:

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. március 11. 17:40
A világjárványt az amúgy is gazdasági háborút tovább eszkalálja.Ez persze nem fogja bedönteni a Kínai gazdaságot mert a világ függősége a Kínai gazdaságtól olyan mértékű hogy a világ jobban megsinyli mint a Kínai gazdaság.Hozzátartozik a dolog hogy Kína ezen a téren is előbbre tart hisz óriási gyakorlatuk van a gazdaság védelme terén mert a nyugat már többször is megkisérelte a Kínai gazdaság bedöntését is,sikertelenül.A Kínai gazdaság olyan mint a rugó ,visszaugrik hiába nyomják össze.
OrangeOrder
2020. március 10. 21:48
Még egyszer: nagyon örülök, hogy végre a jobboldal is profin beejtőernyőzött az eddig csak a Balázsék meg a HVG által uralt podcast-szcénába, köszönjük. Még kérünk szépen! :)) Apple Podcast / iTunes is várható azon szerencsétleneknek, akiket a cégük iPhone-nal vert meg? (A hang pedig egyre jobb, és már nem üvölt annyira a zene, ezt is köszi)
USsange
2020. március 10. 21:20
Egy racionálisan gondolkodó társadalomban az emberek belátnák, hogy nincs értelme annál jobban küzdeni a vírus terjedése ellen, amennyire az egyén képes ezt megoldani, úgy hogy közben változatlanul végzi a hétköznapi teendőit. Csekély hatása lenne a gazdaságra és az életre. Igen pár százalék meghalna. De így, hogy pánik lesz, meg mindenféle karanténok, ugyanúgy meg fog halni pár százalék...
recipeferum
2020. március 10. 21:07
MASZK,MASZK,MASZK,MASZK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!